RO Study
👤
Anonim
Anonim
05-07-2018
Matematică
a fost răspuns
va rog ajutatima pun coronita
Răspuns :
Аноним
Аноним
05-07-2018
7. 1. 8)
8. 6) 2
1. 9. 6)
numerele care înlocuiesc licuricii sunt cele cu paranteză.( rezultatul pe coloana și rând este 16)
Answer Link
RozaliaEma
RozaliaEma
05-07-2018
Pătratul este așa:
Rândul unu: 7, 1, 8,
Rândul doi: 8, 6, 2,
Rândul trei: 1, 9, 6.
Spor la teme în continuare!
Dacă crezi că ți-am fost de ajutor îmi poți da coroană, daca vrei.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 26+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
A+b=231 (a,b)=21 Dau Coroana
Cine Mă Poate Ajuta Și Pe Mine Cu Semnificația Titlului "Noaptea Sfantului Andrii " De Vasile Alecsandri !!!! Vreau În 2-3 Rânduri . Dau Coroana ! Mulțumesc ♡♡♡
Dintr O Carte De 390 De Pagini ,Cristina A Citit În Prima Zi 109 Pagini ,iar În Ziua Doua Zi De 2 Ori Mai Multe . Cate Pagini Iau Mai Rămas De Citit ?
O Compunere Care Trebuie Sa Aiba O Poveste Despre O Fata(sau Baiat) In Ziua Ei/lui De Zi Cu Zi Dar Sa Apara Un Obiect / Persoana Magica
Va Rog Ex 1 Si 2 Dau Coroana
Va Rog Frumos Calculati -|-2.7|
VA ROG, AJUTATI-MA! DAU COROANA!!!! Pentru Separarea Unui Amestec De Propena Si Propina Se Poate Folosi Reactia Cu: a) Apa Cu Brom b) Clorura De Diaminocupru(I
Completeaza Urmatoarele Lanturi Trofice: 1. Plantă-............- Marmotă-............... 2.Salcie Pitică- Lăcusta-............ . Vă Rog Repede!!! Dau Coroana!!
Pentru 5 Costume De Copii Și 4 Costume De Damă Sunt Necesari 22 De Metri De Stofă Iar Pentru 3 Costume De Damă Pentru Două Costume De Copii Și Unul De Damă Dacă
Daca X+2y Supra 2x+y= 11 Supra 10 Aflati Valoarea Raportului X Supra Y. Va Rog