Răspuns :
Imi aduc aminte cand iam povestit celei mai bune prietene visul pe care lam avut. Se facea ca eram pe Marte inconjurata de niste omuletii micuti nu erau mai mari de o palma , ei locuiau intr-un orasel mic ,mic de tot si erau foarte multi .Eu eram cea mai mare de acolo si toata lumea se uita la mine foarte ciudat. Soarele era atat de aproape de mine ca puteam sa ma joc cu el ,iar omuletii de acolo mau ales regina lor.
Într-o noapte am avut un vis foarte ciudat. Eram într-un orășel în mijlocul oceanului Atlantic care era stăpânit de zeul Poseidon și de sirene.
Eu eram una dintre sirenele care erau ajutoarele lui Poseidon. Eu îl ajutam mereu. Aveam grijă de fiicele lui și de casa lui când avea nevoie.
Din nefericire dimineața a sosit cu pași repezi și trebuia să mă trezesc. Păcat că acel vis nu putea deveni realitate.
Sper ca te-am ajutat!!!
Eu eram una dintre sirenele care erau ajutoarele lui Poseidon. Eu îl ajutam mereu. Aveam grijă de fiicele lui și de casa lui când avea nevoie.
Din nefericire dimineața a sosit cu pași repezi și trebuia să mă trezesc. Păcat că acel vis nu putea deveni realitate.
Sper ca te-am ajutat!!!