RO Study
👤
Andreea1104
Andreea1104
04-07-2018
Matematică
a fost răspuns
Am nevoie de ajutor la aceste doua ex
Răspuns :
Matepentrutoti
Matepentrutoti
04-07-2018
.......................
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 72+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
La O Gradinita De Copiii S-au Adus 75 De Inima De Lapte. La Micul De Jun S-au Consumat 20 De Cutii De Lapte Iar Restul S-au Rasturnat In Bidoane De Cate 9
Am Nevoie De 4 Enunturi In Care Cuvintele; Des,rau,rece,usor Sa Fiiba Adjective Varog Frumos Multumesc Participantilor..
Ajutor,va Rog.20 Puncte Dau. Formati Enunturi Cu Cuvantul "curajosi" La Toate Gradele De Comparatie.
CUVINTE INRUDITE CU BLAND
Intr-o Li Vada Sunt 20 De Pomi,pruni Sunt De 4 Ori Mai Multe Decat Meri.Cati Pruni Sunt In Total? Dar Meri ? ( Rezolvare Prin Segmentare)
Media Aritmetica A 4 Numere Este Egala Cu 34.Care Sint Aceste Numjere,daca Se Stie Ca Sint Direct Proportionale Cu Primele 4 Numere Prime?
Am Nevoie Rapid De O Descriere A Verii Dar Sa Fie Mare Compunerea . Sa Aiba Expresii Frumoase Si Sa Introduce-ti Figuri De Stil. Dau 84 De Puncte Si Aleg Cel Ma
1,12 Grame Oxid Al Unui Metal Divalent Reactioneaza Cu Acidul Clorhidric Formand 2,22 Grame Sare. Indentifica Metalul Si Scrie Ecuatia Reactiei Chimice Corespun
Ma Gandesc La Un Numar.Il Adun Cu 1,4,apoi Din Rezultat Scad 2,9 Si Obtin 4,8.La Ce Numar M-am Gandit?
Va Rog,5 Propozitii Cu Predicatul Nominal Si 5 propozitii Cu Predicatul Verbal