RO Study
👤
Anonim
Anonim
28-06-2018
Matematică
a fost răspuns
Determinati numarul abc știind că abc=ab+bc+ca
Răspuns :
Albatran
Albatran
28-06-2018
100a+10b+c=11a+11b+11c=11*(a+b+c)
89a=b+10c=10c+b
are sens doar
a=1 ⇒c=8 si b=9
pt. a=2, 178=10c+b imposibil 10c+b≤99
deci solutie unica
abc=198
verificare
198=19+98+81, adevarat
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 44+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
F:R-R,f(x)= X+1, Imi Cere F(o)+f(1),reprezentatii Grafic Functia F Intr-un Sistem De Coordonate XOy
Construiti 2 Completive Indirecte Dependente De Adjectiv Si 2 Dependente De Verb
Aria Unui Dretunghi Este Egala Cu 48 Cm^2. Stiind Ca Lungimea Dreptunghiului Est Cu 2cm Mai Mare Decat Latimea Sa,calculati Perimetrul Dreptunghiului.
Luni Am Capacitatea Si Am O Nelamurire... La Semnele De Punctuatie Si Ortografice De Unde Stii Care Unt De Punctuatie Sau Ortografice, Si Care Sunt Ambele ?
5 De La II Imi Trebuie Pana Maine
Determinați Numărul Real A Știind Ca A Radical Din 3 = Radical Din 27
In Tabelul De Mai Jos Sunt Reprezentate Notele Obtinute De Ionel La Obiectul Matematica In Anul 2014 .Media Aritmetica A Notelor Este........ Luna:septembrie, O
Este Reprezentat Un Cub ABCDA”B”C”D” .Dacă Aria Totală A Cubului Este Egală Cu 600 Cm La Adoua ,atunci Muchia Cubului Este De ... Cm.
Calculati Volumul Sol De Dicromat De Potasiu 0,5 M Necesar Obtinerii A 3 Moli Produs De Oxidare A Mentolului.
1) Intr-un Bloc Sunt Apartamente Cu Doua Si Cu Trei Camere , In Total Fiind 41 De Camere Si 17 Apartamente . Calculati Cate Apartamente Sunt : a) Cu 3 Camere b