RO Study
👤
MeiMisaki26
MeiMisaki26
25-06-2018
Matematică
a fost răspuns
Ma ajutați? Vă rog!!!
Răspuns :
Albatran
Albatran
25-06-2018
fie x²+x+2=y
atunci
(y+2) *y+1=y²+2y+1=(y+1)²=(x²+x+2+1)²=(x²+x+3)², patrat perfect
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 13+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Rezolvati Problema Pe O Foaie.... Va Rog Sa Răspundeți Integral .
La Un Magazin De Fructe S-a Adus O Cantitate De Mere, Din Care, În Prima Zi s-au Vândut Jumătate Și A Doua Zi 2/3 Din Rest. Au Rămas 242 Kg De Mare. Ce cantitat
Nr Care Impartit La 25 Da Catul 11 Si Restul 9 Este...
Pe Două Rafturi Se Află 86 De Cutii De Conserve. Dacă De Pe primul Raft S-ar Vinde 6 Cutii, Atunci Pe Acesta Ar Rămâne De 4 Ori Mai puține Cutii Decât Pe Celăla
Trebuie Sa Fac O Lucrare (desen) Inspirat Din "doua Loturi " De I L Caragiale. (am Pus Rezumatul Mai Jos In Caz Ca Nu Ati Citit.o) Iar Eu Nu Stiu Ce As Putea De
Fie ABC De Un Pătrat Cu Aria De 60 Cm Și Diagonala Ac=opt Radical Din 2 Cm Aflați Perimetrul Pătratului,aria Si Perimetrul Triunghiului ABC Dau Coroanaaaa
Determinati 5 Numere Naturale Consecutive De Cate 2 Cifre Pentru Care Dublul Rasturnatului Celui Mai Mic Numar Este Egal Cu Suma Celorlalte Patru Numere.
Ajutor Matematica Clasa A 8-a Geometrie In Spatiu
4. Aeneas Îşi Respectă Trecutul Şi Priveşte Cu Încredere În Viitor (0,50 P.) (0,50 P.). Trei Generații, Care Formează O Singură Viitoarei Unitate, Vor Deveni Fu
2 Numele Stratului Care: A) Are Cea Mai Ridicată Valoare A Temperaturii; B) Este Caracterizat Prin Prezența Magmei;