RO Study
👤
Nimiccc
Nimiccc
27-01-2015
Engleza
a fost răspuns
Am nevoie de 3 intrebari scurte in engleza
Răspuns :
MaBagMan
MaBagMan
27-01-2015
How is your day?
You know him?
Did you see that?
Answer Link
Djskfds
Djskfds
27-01-2015
How are you ?
What are you doing?
Are you ok ?
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 39+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Ma Ajutati Si Pe Mine Cu Doua Trasaturi Ale Genului Epic Cu Tot Cu Exemple Pentru Randuri Pentru Anul Nou De Ion Minulescu?
Calculati A+B Stiind Ca A= 7 / 4*3+ 8 / 5*3 + ..............+ 20 / 17*3 (/= Linie De Fractie)B=1 / 3*4 + 2 / 3*5 + 3 / 3*6 + .....................+ 14 / 3*17
Motivul Fabulei"toporul Si Padurea"de Grigore Alexandrescu
Propozitii Cu : Careva, Care Va, Care V-a ? Va Roog ! :D
Fie ABCD Un Dreptunghi Cu AB=10 Cm, BC=4 Cm. Stiind Ca Punctele M Si N Se Gasesc Pe Latura DC Astfel Incat DM=CN=3 Cm. Aratati Ca AMNB Este Trapez Isoscel Si De
Hoinaresti Printre Notele Muzicale.. Ce'ar Fi Sa'i Scrii Cateva Randuri Lui George Enescu? Imagineaza'ti Ca Este Un Copil De Varsta Ta.
Fie Patrulaterul Concav ABCD Ca In Figura Alaturata. Demostrati Ca Masura Unghiului BCD = Masura Unghiului A + Masura Unghiului B + Masura Unghiului D.
Expresia ,,fiecare Om Trebuie Sa Aiba Un Secret Al Lui ,,este Falsa Si Trebuie Gasite Argumente Pentru A O Combate.Cred Ca Nu Este Adevarat Ca ,fiecare Om Trebu
As Dori O Compunere Cu Titlul ''O Intamplare Amuzanta In Timpul Prezentarii Unei Carti''.Va Rog. (10-15 Randuri)
Scuzati-ma Ca Pun Multe Intrebari Dar Din Nou Nu Am Puncte .1. Pentru Protectia Parcului Administratia Lucreaza Cu 13 Rangeri, Sunt Delimitate Zonele De Campare