RO Study
👤
Alinaandreeagi
Alinaandreeagi
18-06-2018
Chimie
a fost răspuns
Ajutor pentru 186 și 188, vă rog!
Răspuns :
Edinaiuga
Edinaiuga
19-06-2018
Sper ca ți-a fost de ajutor!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 94+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Am Nevoie De Un Roman Care Să Descrie O Prietenie Care A Durat Mai Bine De 10 Ani,iar Dintr-un Micut Conflict S-a Terminat Tot,pentru Totdeauna.Mulțumesc!
Colegul Tau Afirma Ca Are O Greutate De 40 Kg. Este Coreect Afirmatia Sa.explica
Suma A Doua Nr. Este 123 . Daca La Primul Numat Se Adauga 83 , Iar La Al Doilea Numar 49 , Atunci Primul Numar Va Fi De 2 Ori Mai Mare Decat Al Doilea .Aflati C
În Seara Aceea De Ajun Eram Nespus De Agitat. Cu Îngrijorare Fără De Seamăn Mă repezeam, După Scurte Popasuri, Dintr-un Colţ Al Curţii Într-altul, Scrutând Ceru
Scrie Un Dialog De 6-7 Linii,intre Un Copil Care Traieste In Zona De Campie Si Dintre Unul Care Traieste In Zona De Munte.Din Discutia Lor Sa Reiasa Avantajele
O Brutarie A Cumparat 100 De Saci Cu Faina A Cate 60kg Fiecare Si 28 De Saci Cu Zahar A Cate 50kg Fiecare.
Cine Imi Spune Si Mie Un Enunt In Care Pronumele Demonstrativ Celalalt Sa Aiba Functia De Complement Indirect Si Unu In Care Pronumele Personal Ei Sa Aiba Funct
Adjectivul Ptr Substantivele Vulpi,masini,vant,fulgi
Formulati Enunturi In Care Rosie , Siret , Mare. Sa Fie Pe Rand Substantive Apoi Adjective
Cine Stie O Poezie Cu Ahrostihul Iarna I A R N A