RO Study
👤
Anonim
Anonim
18-06-2018
Limba română
a fost răspuns
Cu mb si cu mp
Multumesc
Răspuns :
Fluturasul22
Fluturasul22
18-06-2018
4-campion
5-limba
6-simplu
7-zambet
8-campie
9-nu stiu
Sper ca te-am ajutat
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 81+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Va Rog Sa Ma Ajutati, Eu Mi-am Prins Urechile! Cred Ca Lipseste Ceva... Pentru A Intra Intr-un Port O Nava Emite Doua Semnale: Unul Ultrasonor, Unul Radiotelegr
Un Patrat Are Latura Cat Lungimea Unui Dreptunghi.Dreptunghiul Are Lungimea Cat Trplul Latimii Si Perimetrul De 800 Cm.Afla Perimetrul Patratului
Complete The Second Sentence Using The Word In Bold.You Can Use To Five Words Including The Word Given.Do Not Change The Word Given.1)'Have You Been To The New
Cate Doimi Va Obtine Din 15 Mere?
Doi Frati Au 500 De Timbre.Daca Primul Ii Da Celui De-al Doilea 248, Cei Doi Frati Vor Avea Un Nr.egal De Timbre.Cu cate Timbre A Avut Primul Mai Mult Decat Al
O Minge A Fost Aruncata Vertical In Sus Cu O Vizetza De 10m/s.pina La Ce Inaltime Va Urca Mingea Daca Infleunta Aerului Se Neglijeaza ? Ajutatima Vo Rog Frumos
Explicatimi Cum Sunt Formate Urmatoarele Adjective.cenusiu,inviorator,neinmugurit,firesc,luminos,varstnic
La Un Magazin S-au Adus 125 Kg De Banane ,de Doua Ori Si Inca 29 Kg Mai Multe Portocale,iar Mandarine cu 87 Kg Mai Putine Decat Banane Si Portocale La Un Loc.C
O Propozitie Cu Argintiu Adjectiv
As Vrea Si Eu Un Referat despre "Principalele Zone De Conflict Din Lumea Contemporana"!