RO Study
👤
Zeyzey1660
Zeyzey1660
15-06-2018
Matematică
a fost răspuns
Ajutor ,rapid va rog!! Dau coroana
Răspuns :
Elaelf
Elaelf
15-06-2018
Am atasat rezolvarea
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 52+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
AjutatiMA va Rog! Tema Este Pentru Maine! DOUA NUMERE AU SUMA 307 SI DIFERENTA 93. CARE ESTE PRODUSUL CIFRELOR NUMARULUI MAI MIC?
Sa Se Calculeze Problema:Un Dreptunghi Are Perimetrul De 700m Iar Lungimea De 2 Ori Mai Mare Dacat Latimea.Sa Se Afle Latimea Si Lungimea.
Diferenta Dintre Doimea Si Sfertul Unui Numar Este Mai Mica Decat Treimea Sa Cu 39. Sa Se Afle Numarul Please Help Mewwww
Redati O Reclama In Care Sa Prezentati Produsul "elixirul Dragostei"
Calculati Raportul Atomic Raport De Masa Si Compozitie Procentuala Pentru 5 Formule
Un Automobil A Parcurs O Distanta Astfel: In Prima Zi A Parcurs 35% Din Drum , A Doua Zi 20% Din Rest , Iar A Treia Zi Restul De 624 Km . Aflati Distanta Totala
Construieste O Fraza Dupa Schema:PP+PP+Ci
Spuneti-mi Si Mie Daca Am Facut Bine Rezumatul De Mai Jos , Daca Ma-m Exprimat Corect Si Daca Am Scris Corect . Care Trebuia Cu Alineat ? In Amintiri Din Copi
Afla Suma A 3 Numere , Stiind Ca Daca Impartim Pe Primul La Al Doilea Sau Pe Al Doilea La Al Teilease Obtin Catul 3 Si Restul 2 Si Ca Diferenta Dintre Primul Si
In Propozitia "Nu Stia Ce Sa Faca Cu Mainile Ei." Analizati Sintactic Si Morfologic Cuvantul "ei".