RO Study
👤
Alesia1234567809
Alesia1234567809
11-06-2018
Matematică
a fost răspuns
ex 10
helllpppppppppppp
Răspuns :
Matei272000
Matei272000
16-06-2018
Sper ca intelegi ce am scris si cum am rezolvat!
Am notat varsta dragonului cu z , iar pe cea a lui Hannes cu x! Raspunsul final este: dragonul are 100 ani ! Succes pe viitor !
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 13+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Un Teren Are Forma Unui Patrulater Convex ABCD .Diagonala AC Amparte Terenul An Daua Triunchiuti Care Au Perimetrele Egale. Triunchiul ABC Este Echilateral Cu
Compunere "o Vizita La Munte" Aștept Raspunsul Urgent!!!
Problema Compusa Dupa Ex 6×9+17×9=
De Facut 54 De Formule Chimice
0,58 (3) Cum Se Scrie?
Tudor Se Gândeste La Un Număr.Il Micșorează Cu 527,apoi Il Mărește Cu 135 Si Obține 481.La Ce Număr S-a Gandit?
Na Poate Ajuta Cineva La Urmatoarea Intrebare? Ce Narator Este Prezent In Poemul Calin (file Din Poveste) Si Ce Moduri De Expunere Este In Acest Poem
Analizați Pronumele Din Enunțurile:Bunici Ei I-au Adus Cărțile Preferate. Mâine Voi Pleca La Dânșii. Ea Vrea Sa I Dau Stiloul Meu. Va Rog
Pentru A Obține 1 Kg De Fructe Uscate , Sint Necesare 4250 Grame De Fructe Proaspete . Din Ce Cantitate De Fructe Proaspete Se Vor Obține 15 Kg De Fructe Uscate
Analizati Pronumele Din Urmatoarele Propioziti Cu Caz,f.s,gen,nr,pers,daca Este Articulat Sau Nu Numai La Cazul Ac: Ieri Ne-am Intalnit In Parc Cu Ei. Acest Dar