RO Study
👤
Ivan16
Ivan16
11-06-2018
Limba română
a fost răspuns
ce fel de ființă era pricoliciul???
Răspuns :
DemșaNicoleta
DemșaNicoleta
11-06-2018
Pricoliciul este, în mitologia românească, un duh rău, în care se transformă unii oameni după moarte și care ia înfățișarea unor animale.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 45+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Detereminati Numarul Divizorilor Urmatoarelor Numere Naturale:a) 72b) 225c)300Va Rog Explicati.
În Vasul În Formă De Cub ABCDEFGH se Toarnă Un Litru De Apă. Arătati Că Înăltimea La Care Se Ridică Apa În Vas este Mai Mică De 7 Cm. V=1728 METRI CUBI A TOTAL
Varsta Tatalui Si A Mamei Sunt Direct Proportionale Cu 9 Respectiv 8, Iar Varsta Mamei Si A Fiului Sunt Direct Proportionale Cu Numerele 4 Si 2 . Aflati Varsta
Daca La Examen Am Scris Ca 2 Trasaturi Ale Genului Liric Sunt Prezenta Eului Liric Si Folosirea Unui Limbaj Artistic ,e Corect??????
Daca Am Scris La Exprimarea Virgulei Apozitie Cat Iau? E Bine Ca Am Scris Despre Un Autor Din Strainatate
Ajutorrr...va Rog....problema Este In Poza
Intr-o Clasa Sunt 28 De Elevi . Aflati Numarul Baietilor Din Clasa Stiind Ca Reprezinta 75% Din Numarul Fetelor .
Cine Ma Ajuta Si Pe Mine Cu O Interpretare A Mesajului Poetic Din Poezia Inger Si Demon De Mihai Eminescu?VA Rog E Urgent!!!!!!!!!!!!!!
AJUTORR NU STIU DACA AM FACUT CORECT:Trebuia Sa Transcriu 2 Prop. Subordonatoare Din Textul Urmator: Cand Sunt Scrise Bine, Romanele Constituie In Sine Povesti
''Fiind Băiet Păduri Cutreieram Și Mă Culcam Ades Lângă Izvor, Iar Brațul Drept Sub Cap Eu Mi-l Puneam, S-aud Cum Apa Suna-ncetișor: Un Freamăt Lin Trecea Din R