RO Study
👤
Vreaupliz1
Vreaupliz1
11-06-2018
Geografie
a fost răspuns
unde se varsă fluviul Missippi?
Răspuns :
VulpitePower
VulpitePower
11-06-2018
Missisipi se varsa in Golful Mexic
Answer Link
Naphthalin
Naphthalin
11-06-2018
Vărsarea sa se face printr-o deltă largă în Golful Mexic, la 160 km de New Orleans.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 85+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Salut! Am Aici O Poză Cu Rezolvarea (incompletă) Făcută În Clasă A Unui Exemplu De Exercițiu F(x)-de Gradul 2-descrescatoare Pe Un Interval (nu De Tip (-infinit
O Imagine Pătrată A Fost Decupată În 10×10 Carouri. S-au Eliminat 18 Carouri.Ca Fracţie Zecimală Partea Din Imagine Rămasă Se Scrie....Vă Rog Să Îmi Răspunde-ți
FUTURE SIMPLE Add The Right Question Tag: 1. It Won’t Rain Tomorrow,_________ ? 2. She Will Come To My Party,_________? 3. Susan Won’t Go To The Movies ________
Toate Numerele La Care Diferenta Dintre Numărul Zecilor Di Cel Sl Unitatilor Sa Fie Mai Mica Decat 3
Pls Doar Ce Este Incercuit! Multumesc Frumos!
Cuvântul A Inghiti Este Folosit Cu Sens Figurat In Enuntul:a) Ce-a Făcut, Ce-a Dres, A Inghitit-o Briceagulb) La Masă A Inghitit Un Os De Pestelc) A Inghitit Mu
Gasiti Aria Unui Triunghi Dreptungic Isoscel Avand Ipotenuza De Lungime 8cm.
Rezultatul Calcului 1+2+3+...+60 Este
Problema 12!Am Vrut Sa Mai Pun Si Alta Poza Da Mai Pun O Intrebare.Urgent Totusi.
Un Romb Are Perimetrul De 48 Cm, Iar Aria De 72 Radical Din 3 Cm Patrati, Aflati Inaltimea Rombului