RO Study
👤
Love1236
Love1236
10-06-2018
Limba română
a fost răspuns
Va rog model de argumentare DOINA !!
Răspuns :
Cameliu
Cameliu
10-06-2018
Baftă la examen .....
Answer Link
Szabolcsturoczy
Szabolcsturoczy
10-06-2018
Ce este cu albastru trebuie sā inveti.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 16+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Ce Inseamna Indarjesc ? Va Rog
Explozie Stelara Va Rog Mult(daca Va Prostiti=raport)
6. Aduceți La Cel Mai Mic Numitor Comun Fracțiilor DAU COROANA
Î 7. Mihnea A Economisit O Sumă De Bani. Jumătate Îi Foloseşte Pentru A plăti O Tabără În Munții Apuseni, Un Sfert Din Banii Rămași În Folosește pentru A-și Cum
CB . În Triunghiul ABC Considerăm Punctul D Interior Laturii AB Şi Construim DE || BC, E E AC. Dacă AD = 20 Cm, DB = 4 Cm Și EC = 5 Cm, Aflați AE.
Avantaje Și Dezavantaje Din Așezarea Geografică Din Orașul Aquincum Daca Se Poate Sa Fie Lung Puteti Sa Mi Dați Și Informații Dar Cel Mai Imp Avantaje Și Dezava
Taje Formele Scrise Greșit. Eu Iau Eil Ele Iau Tu Ei Noi Luăm Elia Elea Tu Iei Eu Eau Voi Loati..Ma Poate Ajuta Cineva Rog Din Suflet!
XII.4.64. Mergând 5 Ore Pe Jos Şi 6 Ore Pe Bicicletă, Un tânăr Poate Parcurge 92 Km. Mergând 7 Ore Pe Jos Şi 6 Ore Cu bicicleta, El Poate Parcurge 100 Km. Cati
7,2 -1,51 Plus 2,7=7,2+1,51-2,7=7,2-1,51-2,7=7,2+1,51+2,7=va Roog .Pe Foaie Cu Tot Cu Calcule .
Peste Șapte Ani Fiul Va Avea 22 De Ani Iar Tatăl 46 Cu Câți Ani În Urmă Vârsta Fiului A Fost De Cinci Ori Mai Mică Decât Vârsta Tatălui Ajută De Desen Dau Coroa