RO Study
👤
Deria11
Deria11
10-06-2018
Limba română
a fost răspuns
Am nevoie urgent!! Va rog !! Dau coroana!!!
Răspuns :
Cardasnicop9tn1c
Cardasnicop9tn1c
10-06-2018
El: pronume personal, gen masculin, nr. singular
Urca: verb nr. Singular
Marului:Substantiv, gen masculin nr. Singular
Inalt: atribut masculin singular
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 94+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Cine Ma Ajuta Dau Coroana Si 7 Puncte ( Exercitiul 7 Si 8 ) Pliz
Compunere Cu Titlul ''la Scoală'' In Care Sa Folosiți 3 Complemente Directe 3 Indirecte Și 3 Prepoziționale.
2. Ajută Veverița Să Ajungă La Căsuța Din Copac.1000-15+3==□○□=□128×4-90:10==□○□=□36×12+268×13==□○□=□
Vă Rog Mult Să Mă Ajutați! Cât De Repede Posibil!!! MULTUMESC! P.S. Dacă Puteti,și Rezolvarea,nu Doar Raspunsul,mai Ales La Punctele C) Și G)! Mersi!
6 Și 7 Va Rog, Repede. Dau Coroana
4. Dă Patru Exemple De Adjective Invariabile Provenite Din Adverb.Alcătuieşte Două Propoziții În Care Acestea Să Fie Adverb, Apoi Adjectiv..........
14.4. Se Consideră Un Triunghi ABC Dreptunghic În A. Află Măsurile Unghiurilor Triunghiului ABC,ştiind Că AB = 7 Cm Şi BC = 14 Cm
Din Graficul Alăturat Sunt Prezentaterezultatele Obținute De Elevii Uneiclase La Teza La Matematică, În Semes-trul I:a Conform Graficului, Câți Elevi Auobținut
Crezi Că Scrisul E Un Aspect Important Al Imaginii Tale? Motivează-ți Răspunsul, În 50 – 90 De Cuvinte, Valorificând Textul 1. testul 14
Mă Puteți Ajuta Cu Acest Exercițiu Până La Ora 19:59 Va Rog Am Nevoie Urgent Dau Coroană