RO Study
👤
Aurplsdiamond
Aurplsdiamond
08-06-2018
Istorie
a fost răspuns
ajutor dau coroana!!!!!!!!!!!
Răspuns :
Ciocodanstefana
Ciocodanstefana
08-06-2018
IN PRIMA IMAGINE ESTE BATALIA DE LA POSADA , IAR IN A DOUA ESTE BATALIA DIN DEALUL SPIRII (13 SEPTEMBRIE 1848)
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 62+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
4. Finde Für Jeden Abschnitt Eine Überschrift.5. Antworte.a) Wer Ist Frau Becker?b) Was Ist Am Donnerstag Los?ci Warum Möchte Martin Nichts Minehmen?d) Was Hat
Ajutați-mă Va Rog. . . . . . . . . . . . . 1.Subliniaţi Cu O Linie Predicatele Şi Cu Două Linii Subiectele Din Enunţurile: A)Dascălul Nostru Ne Privea Cu Drag
Un Muncitor A Executat 72 De Piese În 8 Ore Câte Piese Va Executa Muncitorul În5 Ore În 10 Ore Și În7 Ore
2. Afla Perimetrul Si Aria Unui Pătrat Cu Latura De 800 M.
Cine Mă Poate Ajuta Si Pe Mine La Ex Acesta.Vă Mulțumesc!
De Ce Este Imposibila Dorința Lui Flori? (Prunul De Cleopatra Lorințiu) Dau Coroană
1 Indică Numărul De Enunturi Din Textul De Mai Jos, Îndreptunghiul Dat.- Ah, A Sosit Iar Toamna!PL- De Ce Regreti? Toamna E Foarte Frumoasă... De Ce Aispus Asta
Mama Și Cele Două Fiice Ale Ei Au Împreună 51 De Ani Mama Cu Fiica Cea Mare Au Împreună 44 De Ani Iar Mama Cu Fiica Cea Mică Au Împreună 41 De Ani Aflați Câți A
Standoff Cum Se Numește Acel Awp Mov Arance Va Rogggg
12+{5+67÷[100-(60÷3-27÷3)-22]}×48=300 Cum Se Rezolvă?! Mie Îmi Da Numai 18ajutorrrr!!??