Răspuns :
2 radical din 3 supra 3
5 radical din 2 supra 2
6 radical din 3 supra 3 ,se simplisica 6 cu 3 si egal 2 radical din 3
6 radical din 3 supra 6 , se simplifica 6 cu 6 si egal radical din 3
5 radical din 6 supra 6
5 radical din 2 supra 2
6 radical din 3 supra 3 ,se simplisica 6 cu 3 si egal 2 radical din 3
6 radical din 3 supra 6 , se simplifica 6 cu 6 si egal radical din 3
5 radical din 6 supra 6
•2 supra √3(amplifici cu √3)=2√ 3 supra 3
•5 supra √2(amplifici cu √2)=5√2 supra 2
•6 supra √3(amplifici cu √3)=6√3 supra 3 (dacă vrei simplifici 6 cu 3 și dă 2√3
•6 supra 2√3(simplifici 6 cu 2)=3 supra √3(amplifici cu √3)= 3√3 supra 3
•5√2 supra 2√3( amplifici cu √3)= 5√6 supra 6
Sper că te-am ajutat și că se și înțelege!!
•5 supra √2(amplifici cu √2)=5√2 supra 2
•6 supra √3(amplifici cu √3)=6√3 supra 3 (dacă vrei simplifici 6 cu 3 și dă 2√3
•6 supra 2√3(simplifici 6 cu 2)=3 supra √3(amplifici cu √3)= 3√3 supra 3
•5√2 supra 2√3( amplifici cu √3)= 5√6 supra 6
Sper că te-am ajutat și că se și înțelege!!