RO Study
👤
Ema432bia
Ema432bia
27-01-2015
Fizică
a fost răspuns
Cum cum aflu variatia dintre 2 temperaturi?
Răspuns :
Fellyfellycia
Fellyfellycia
27-01-2015
din temperatura mai mare scazi temperatura mai mica si aflii
Answer Link
Аноним
Аноним
27-01-2015
din temperatura mai mare scazi temperatura mai mica
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 99+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
7. Calculeaza a) 1/2 +[1/4+(-1/8)] b) -1/3+[-1/6+(-1/9)] c) 19/36+{[0,(4)+(-37/24)]+(-5/18)} Vă Rog Frumos Ajutați-mă!
2. Creează Un Text Explicativ Multimodal. Imaginează-ţi Că Extratereştrii Ne Vizitează Planeta. Creează Un Prospect Pentru Un Stilou, Astfel Încât Aceştia Să În
Alcătuiește Cate Doua Propoziții Dezvoltate În Care Să Introduci Scrierea Corectă A Cuvintelor Var/v-ar(dau 54 De Pct SI DAU COROANĂ
C) Furnica Parcurge Circa 36 M Într-o Oră. Câți Centimetri Parcurge Într-un Minut? Dar Într-o Secundă?
Cilindru Circular Drept Are R = 10 Cm Şi A, =100 Pi Cm². Se Cere: a)Înălțimea Cilindrului; b) Volumul Cilindrului.
Împarte Textul De Mai Jos În 10 Idei Principale Puțin Mai Lunguiețe.E O Lecție Care Nu Prea Știu Cum Sa O Împart,ajutoorr Ai Aflat Din Lecțiile Anterioare
Urgent!!!!!!!!!!!!!!!
Realizați Un Test Argumentativ In Care Sa Va Expuneți Opinia Despre Specificul Societății Românești În Comparație Cu Alte Societăți
Completați Diagrama Păianjen Cu Echipamentul Hotelier, Astfel Încât Funcţiile Spaţiilor De Cazare Să Fie Asigurate.
Va Rog Frumos Am Nevoie Urgent Dau Coroana