RO Study
👤
Kddmdnsl
Kddmdnsl
07-06-2018
Matematică
a fost răspuns
Punctul C, va rog frumos!! Am nevoie!!!
Răspuns :
Elaelf
Elaelf
07-06-2018
Am atasat rezolvarea
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 49+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Poate Cineva Va Rog Sa Imi Explice Cum Calculezi (5 Radical Din 5)-(3 Radical Din 2) +(2radical Din 3) Multumesc!
Ce Figuri De Stil Diferite Se Gasesc In Poezia "Melanconie" De Tudor Arghezi
Care Este Valoarea Fiecarei Litere, Din Adunarea Urmatoare,stiind Ca Ele Nu Pot Reprezenta Aceeasi Cifra? 79A+2BA=CBB2
Adaugă 3.000 La Suma Numerelor 124 Și 22 124
Se Dau Mulțimile A ={a, B, C, D} Și B={a, C, D, E, F} a) Calculați 1 A Reunit Cu B 2 B Intersectat Cu A 3 A \ B b) Dacă
Vă Rog Mult Să Mă Ajutați..DAU COROANĂ+MĂ ABONEZ+INIMIOARĂ Redactează Un Eseu De Minumum 400 De Cuvinte, În Care Să Prezinți Particularități Ale Unui Text Poeti
Arătaţi Că Următoarele Numere Sunt Prime Între Elea) N+3 Şi N +2;b) 3n+4 Şi 2n + 3;c) 7n +8 Şi 6n +7;d) 2n + 5 Și 3n +7.Ofer Coroniță Și 32 De Puncte.
Realizeaza O Strofa Alcatuita Din 5 Versuri Care Sa Il Aiba Pe Ionel In Centru Raspunzand Celor 5 Cerinte 1 Subiectul -Ionel, 2-doua Adjective Care Il Caracter
Buna! In Algoritmul De Mai Jos, Ceva Nu Fuctioneaza Bine Si Nu-mi Pot Da Seama Unde E Problema. Cand Introduc Valori Egale, Rezultatul Afisat E Tot Isoscel, In
Numirea A Doi Istoricilor Straini Care Au Abordat Problema Romanitatii Romanilor Si Precizarea Unui Secol In Care Au Aparut Scrieri Referitoare Combaterea Roma