Răspuns :
Draga mea mică, probabil că m-ai uitat sau m-ai persecutat ... Sunt matusa ta bătrână. Amelie și după cum știți, am eliminat, adică sunt mai multe Années într-un mic sat situat la granița dintre ridicat și inferior Dauphiné, ambele în apropiere de Grenoble, pârtiile de schi și masive vercos.C'est chormant unui sat care oferă o mare de excursii alpin posibilități, de iarnă și de vară, àproximité frumos qi Grendoble salutat, după cum știți, jeux.Olympiques iarna 1968 .ca Runner este o fostă provincie care merită să fie cunoscut, de asemenea, pentru nonmbrex său rămâne cal Histori, particuler în orașul Viena renunțe la case o frumoasă biserică romanică și Eles fascinante ruine romane pentru a vizita .... Dacă toate astea am spus este de a-mi face encore.Voilà propunere mai atractiv: vă invit să-și petreacă vacanța de vară mă cac ... am o mașină încă oraș robust, care promite promite să vă luați oriunde vrei. Mathurine, draga ta vacă negră, te promite bine este spumante, pauletele mele îți oferă ouă proaspete și grădinile, legumele și fructele mele apetisante