RO Study
👤
Pandalina999
Pandalina999
06-06-2018
Matematică
a fost răspuns
Ajutor
Va roggg
E urgent
Dau coroana!!!
Răspuns :
Comanicidenys
Comanicidenys
06-06-2018
Scuuze..nu am știut să fac punctul b...
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 64+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Alcătuiește Cate Un Enunț Ilustrând Sensurile Figurate Ale Cuvintelor:izvor,urmaș,a Frămînta
Am Nevoie De O Compunere Cu : Easter Traditions In Romania (traditi De Paste In Romania) In Engleza. P.S. PANA PE 04.04.2017 DAU COROANA!
Un Dreptunghi Cu Lungimea De 8 Si Latimea Egala Cu Un Sfert Din Lungime Are Acelasi Perimetru Ca Un Patrat.Care Este Aria Acelui Patrat,exprimata In Patrate Cu
Calculati Media Aritmetica A Tuturor Numerelor Naturale X Care Verifica Inegalitatea 3,4x Mai Mic Sau Egal Cu 18,02
Varog Scieti 5 Factori Care Dedermina Salinitatea Apei Oceanului Planetar
Va Rog! Alcatueste O Problema Avind La Baza Personajele Unei Povesti. Mersi
Afla Termenul Necunoscut: a)x-17/100=45/100 b)x-28/100=59/100 c)x-57/100=43/100 d)x-27/100=73/100 E CU FRACTII!URGENT!
Identificati Toate Prepozitiile Si Indicati Felul Lor Va Rog Mult Ajutati..ma Imi Trebuie Urgent !!
Dimineata Pleacă Din Stup 7grupuri De Cîte 8 Albine, Iar La Prînz Pleacă Cu 17 Albine Mai Putin.Cîte Albine Rămîn In Stup, Daca Stupul Are In Total 124 De Albin
Ce Valoare Morfologica Are Pe Viata Si Pe Moarte ? Se Luptau Pe Viata Si Pe Moarte . Era Un Lucru Pe Viata Si Pe Moarte .