RO Study
👤
Marinaramses
Marinaramses
05-06-2018
Matematică
a fost răspuns
E urgent va rog ajutati-ma!!
Răspuns :
Delianamariacrp9g8lh
Delianamariacrp9g8lh
05-06-2018
Daca trebuie sa scrii desenele din dreptul fiecaruia, atunci
1- steluta
2-steluta
3-patrat
4-steluta
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 11+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Din Produsul Nr 16 Si 18 Am Scazut Din Produsulnr 72 Si 8 Am Impartit Aceasta Diferenta La Un Nr A Am Adunat 35 Iar Suma Obtinuta Am Inmultito Cu 6 Apoi Adunand
40 Puncte! Numiti Cite Doua Metode De Obtinere A Bazelor: a)hidroxid De Potasiu b)hidroxid De Calciu
La O Ghereta Sau Adus 372 Kg De Legume.cartofii Reprezinta 7pe12 Din Intreaga Cantitate,rosiile Reprezinta 3pe5 Din Rest ,iar Ardeii-restul .cite Kg De Fiecare
Exista O Casa.Cei Care Intra In Ea ,intra Orbi.Cand Ies Pot Vedea.Ce Este?va Rog Sa Ma Ajutati!
Rog Ma Ajutati Sa Fac Un Enunt In Care Cuvintele Dintr-o Si Dintr-un Sa Fie In Acelasi Enunt
Făgăduiala,datorie Recunostinta,o Floare, O Fetiţă,la Bunici,gerul,de La Munte,la Fereastră,la Focul, Flori,de Iarnă,pe Cristalul, Sobe..Care Este Cazul Pentru
Media Aritmetica A Trei Numere Este 37 Intregi Si 1pe 3 Iar Media Aritmetica A Ultimelor Doua Numere Este 54. Aflati Numerele Stiind Ca Al Treilea Este Cu 44 M
Traduceti In Romana -Coucou! C'est Moi... -Tu Es Où? -Devant Toi. -Je T'attrape. -Je M'échappe. -Je Me Mets En Colère. -Je Cour Derrière. -Coucou! C'est Moi...
Trei Propozitii In Care Cuvantul Vas Sa Aiba Intelesuri Diferite
Citeste Cu Atentie Studiul De Caz Si Numeste Scopurile Pe Care Le Urmarea Rusia,impunind Acest Articol Aditional.