RO Study
👤
Anonim
Anonim
05-06-2018
Engleza
a fost răspuns
Vă roggggg! Ajutorrrrrrrrrrrrrrrr!
Răspuns :
Marcandreiandrp9t88p
Marcandreiandrp9t88p
05-06-2018
1.Care este prenumele tău?
My last name is...(prenume)
2.De unde provi?
I am from Romania.
3.Când este ziua ta de naștere?
My birthday is on...
4.Cine este cântărețul tău preferat?
My favorite singer is ...(num. cântăreț)
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 32+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Calculati Aria Patrulaterului ABCD, Cu AC=28cm, Si BD=35cm Si AC Perpendicular Pe BD. COROANA
Va Rog Ajutati-maaa! Am Un Exercitiu La Engleza Si Nu Stiu Cum Trebuie Sa Il Fac: What Do You Think? -1 Is There Any Connection Between A Persons Tastes And His
VA ROGGGG ESTE URGENTTTTTT! Alcatuieste O Scrisoare Scurta In Franceza 4-5 Randuei (va Rog Si Traducerea)
Masa De Hidroxid De Soda Dizolvata In 800 Cm Cubi Solutie Cu C=4% Si Densitatea=1,159g/cm Cubi Este?
3•{2+740:[77-20•(998-249•4)]}-13•5
Ajutati Ma Va Rog Frumos Cu Asta
Doua Gospodine Au Cumparat Impreuna O Lada De Mere In Greutate De 40 De Kg Platind Sume Egale.una Dintre Gospodine Insa A Luat Cu 6 Kg Mai Mult, De Aceea A Plat
Find Out Which Countries Need The Definite Article (the) United States Wales France Philippines Ukraine Netherlands South Africa Czech Republica New Zealand U
Salut! Pentru Cei Ce Știu C# Am Form-ul "Acasă" Pe Care Am Un TextBox1 Și Un Buton Button1 Mai Am Un Form "Admin" Pe Care Am Un TextBox2 Și Un Buton Button2. La
Un Dreptunghi Are Lățimea Egala Cu 3/8 Din Lungime Iqr Aria Dreptunghiului Este Egala Cu 1944 Cm 2 Calculați Perimetrul Dreptunghiului