RO Study
👤
Bubu524
Bubu524
04-06-2018
Limba română
a fost răspuns
descrierea doamnei învățătoare
Răspuns :
Аноним
Аноним
21-01-2022
Doamna mea învățătoare este frumoasă, înaltă,mereu gata să ne ajute și bună la inimă
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 94+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Indicati Modul Urmatoarelor Verbe: verbele Sunt:vom Scrie,scrie!,mersese,fugiram,sa Fi Intrebat,am Dansa,vorbind,,a Asculta,auzeam,lucrati!,sa Citesti,de Invata
Din 15 Kg De Portocale Se Obtin 9 L De Suc .Cati Litri Se Obtin Din 20 Kg De Portocale? Ajutor
Explicati-mi Si Mie Ce Sunt: -triunghi Echilateral -triunghi Isoscel -triunghi Oarecare -triunghi Ascutit -triunghi Dreptunghic -triunghi Optuz
Scrieti 5 Enunturi In Ce Consta Arta Comunicarii
Dacă A×a×a = 27, Atunci A?
Calculeaza Volumul De Oxigen Necesar Pentru Arderea A 1 M(3) De Metan CH4. Ce Volum De Dioxid De Carbon Se Va Elimina?
La Un Depozit Sau Adus In 3 Zile 860 Kg Legume,In Primele 2 Zile Sau Adus 428 Kg De Legume,iar A A Doua Zi Si A Treie Zi 543 Kg De Legume Cate Kg De Legume Sau
Toate Sensurile Ale Cuvantului ''scara''
Ajutor Din Tot Sufletu Te Rog Doar Pe Tine Ajutama!(( Identificati Substantivele In Dativ Din Propozitiile Urmatoare: Lui Alexandru I-a Adus O Bicicleta. I-a Da
Scrieti Multiplii Numarului 7 Cuprinsi Intre 10 Si 30. Este Vreo Regula? C.m.m.m.c Sau C.m.m.d.c? Stiu Care Sunt, Dar Vreau Sa.mi Spuneti Daca Exista Un Mod Anu