RO Study
👤
Andra4311
Andra4311
03-06-2018
Limba română
a fost răspuns
o propozitie cu cuvantul nestingherit
Răspuns :
Alexandrupp15
Alexandrupp15
03-06-2018
Am fost nestingherit când am luat acel mar
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 89+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Un Nr De Trei Cifreare Cifra Unitatilor Cu 1 Mai Mare Decat Cifra Sutelor Iar Cifra Zecilor Este Suma Dintre Cifra Sutelor Si Cea A Unitatilor.Știind Ca Suma Ce
Vali Are De Rezolvat 40 De Probleme. Pentru Fiecare Problema Rezolvata Corect Primește 5 Lei Iar Pentru Fiecare Problema Rezolvata Greșit I Se Iau Lei. Câți Lei
Completați Cu Numere Potrivite 42≥ ..................... 350≤................. ...........≥18. .............≤
|x+2|+|2x+4|=6 Cat Este X?
Bună Seara, Mă Puteți Ajuta Și Pe Mine Să Rezolv Această Problemă? In Sistemul De Coordonate XOy Se Considera Punctele M(-1,2) Și N(2,-3) Să Se Determine Ecuați
5 Epitete Despre Biblioteca
Diana A Citi 55 De Pagini I Trei Zile. Știind Că A Doua Zi A Citit De Două Ori Mai Puțin Decât În Prima Zi Și Încă 2 Pagini, Iar În Ultima Zi 14 Pagini, Află Câ
1. Într-o Soluție De HNO3, Otelul Se Corodează: Chimic, Microscopic, Bicrobiologic Sau Electronic?? 2. Cimentul Portland Este Un: a) Liant Hidraulic Silicios Î
Creeaza O Propozitie Dupa Schema: A+A+S+P+C+A+A
Suma A Doua Numere Este 54 Daca Primul Numar Se Imnulteste Cu 8 Iar Al Doilea Cu 4 Cele Doua Numere Devin Egale Care Sunt Acestea