RO Study
👤
Anonim
Anonim
31-05-2018
Studii sociale
a fost răspuns
cum sa previi abuzul asupra ta?
Răspuns :
Аноним
Аноним
31-05-2018
In caz că cineva are tendințe cu aspect abuziv fata de tine:
-poți anunța un adult;
- poți anunța organele legii;
- poți încerca să comunici cu persoana respectiva, să afli motivul hărțuirii.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 81+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Omonime Lexico-gramaticale Pentru "vie", "mai", "desi" Si Cate O Propozitie Pentru Fiecare Va Rooog.
Scrieti Urmatoarele Numere Sub Forma De Puteri Cu Baza 2 ; 32 ,128 ,512 ,16 La Puterea 7 ,4 LA Puterea 35 ,1024
Am Incheiat Un Concurs Pe Locul 2012-ul .la Sosire Am Aflat Ca Fiecare Al 7 Lea Alergator A Fost Descalificat. Pe Ce Loc Sunt Acuma
Cum Se Calculeaza Valoarea Cubului ?
11. Sa Se Determine M∈R Astfel Incat Ecuatia X²+(m+1)x+m=0 Sa Aiba Radacina Dubla.
Calculeaza Suma Laturilor Unui Dreptunghi,stiind Ca Lungimea Sa Este De 264m,iar Latimea Sa Este Cat Jumatate Din Lungime.
Hei! :) Ce Carti ati Citit Voi In Engleza Si V-au Placut? As Vrea Sa-mi Iau Ceva Interesant, De Preferat Aventura...
1.Daca 2 Radical Din X-1=7 ,atunci X=....2.Daca ABCDeste Romb Cu Masura Unghiului A=25 Grade ,atunci Masura Unghiului D=?
Pe O Sfoara Sunt 5 Noduri La Distanta De 15 Cm Unul Fata De Altul.Daca Sela Toate desface Un Nod, Sfoara Se Lungeste Cu 3 Cm.Dupa Ce S-au Desfacut Cateva Nodur
Calculati Media Aritmetica Ponderata A Numerelor: 1 Supra 3;1 Supra 6; 3 Supra 8 Cu Ponderile 2;3 Si 4.