RO Study
👤
Isoscelul
Isoscelul
30-05-2018
Matematică
a fost răspuns
Am nevoie de ajutor la aceasta problema (2)
Răspuns :
Luminitagabriel
Luminitagabriel
30-05-2018
-25<x-5<25 /+5
-20<x<30
de unde A={-19;-18;....29}
cel mai mic numar al multimii A este -19
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 54+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
O Translație Este Definită De Formulele X₁ = X + 1 Şi Y₁ = Y-1. Aflați Coordonatele Punctului A1, Care Este Imaginea Punctului A(-2; 4).
Revisya Mea. Proză. Completînd Tabelul De Mai Jos Despre Ce Vrei Să Scrii... Personaje Principale
Crezi Că Este Important Ca Un Copil Să Se Integreze Într-un Grup? Motivează-ți Răspunsul, În 50-100 De Cuvinte, valorificând Textul 1.(Sara Pennypacker-Pax.Dru
Fie Matricea († 2). A) Completați Caseta, Astfel Încît Propoziția Obținută Să Fie Adevărată: Det A Rezolvare: B) Determinați A-1
Un Eseu "Apele Naturale Din Republica Moldova"
V 170. Care Sunt Cele 3 Numere Consecutive Care Au Suma Cu 9 Mai Mare Decât Cel Mai Mare Numărul? ✰ 79 ✰
Comentează În Două Enunţuri , Versul: " Din Străinătate Neagră , Unde-i Viaţa Mult Amară"
Mai Am Nevoie De Două Întrebări Întrebarea Nr1Ii Vine De Hac Tușei Cum Se Mai Numește.si Cea De A Doua Întrebare Cum Se Mai Spune La Sucul De Roșii
8. Crezi Că Este Important Ca Un Copil Să Se Integreze Într-un Grup? Motivează-ți Răspunsul, În 50-100 De Cuvinte, valorificând Textul 1. (Sara Pennypacker-Drum
Write The Different Types Of Transport Under The Pictures. Train .