RO Study
👤
Yosebi14
Yosebi14
30-05-2018
Matematică
a fost răspuns
100 puncte:
Exercițiul III
Răspuns :
Matepentrutoti
Matepentrutoti
01-06-2018
............................
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 16+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Intr-o Urna Sunt 20 Bile Galbene Si 30 Bile Albe. Care Este Probabilitatea Ca La Extragerea Unei Bile Aceasta Sa Fie Galbena? Dar Neagra?
841 Se Imparte La? :)
A )comparatie Intre Piata Muncii In Romania Si Cea Din Europa ( Caracteristici )b )fenomene Noi Pe Piata Muncii In Romania
Discutati Modul In Care Apar In Text Diferentele De Statut Social Dintre Tipatescu Si Pristanda Referindu-va La Urmatoarele Aspecte :limbajul Folosit,modul De A
Faceti Expansiunea Complementelor Circumstantiale De LocO Sa-mi Petrec Vacanta la Bunici.Am Citit Piesa pana La Actul Al Doilea.Am Fost acolo.
1.scoateti Factor Comuna)3x+3y+3zb)7x³+14x²-28x+42x⁴c)2,2a+3,3a²+4,4d)0,25a²+o,25b²+1pe 4 Abe)16xla Puterea M-1+24xla Puterea M+1-72xla Puterea M-64x La Puterea
Spunețimi Vă Rog: Știind Că Formula Chimică A Amoniacului Este NH3 , În Câte Molecule De Amoniac Se Vor Găsi 9 Atomi De Hidrogen?Vă Mulțumesc !:)
Dati-mi Niste Lecturi De Cls A 6-a De Maxim 10 Pagini Pe Care Ar Trebui Neaparat Sa Le Citesc.Cam 20 As Vrea Sau Minim 10.Si Le Vreau Scrise De Mihail Sadoveanu
Asemanator Cuvintelor Pricina si A Termina
Vreau O Compunere Cu Trei Pisoi