RO Study
👤
Ana0032
Ana0032
30-05-2018
Matematică
a fost răspuns
fractia 11/5+2x este echiunutara pentru x cu?
Răspuns :
Loredanaschneid
Loredanaschneid
30-05-2018
[tex] \frac{11}{5 + 2x} =1[/tex]
[tex]11 = 5 + 2x[/tex]
[tex]6 = 2x[/tex]
[tex]x = 3[/tex]
Answer Link
Аноним
Аноним
30-05-2018
11/(5 + 2x) = echiunitara =>
11 = 5 + 2x
11 - 5 = 2x
6 = 2x
x = 3
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 43+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
!!!!! In Enunturile Urmatoare Verbul "a Ramane"este:a.verb Predicativ Personal;b.verb Predicativ Impersonal;c.verb Copulativ Personal;d.verb Copulativ Impersona
Alcatuieste Un Scurt Text Cu Titlul Dansul Fulgilor In Care Sa Folosesti 4 Expresi artistice
La O Alimentara S-au Adus 243 Kg De Mere Si 279 Kg De Pere,ambalate Separat In Lazi De Cate 9kg.In Prima Zi S-au Vandut 117 Kg Mere Si 153 Kg Pere. Cate Lazi Pl
Va Rog Ajutati Ma La Punctele B, C Si D...am Neaparata Nevoie Pentru Ca Trebuie Sa Fiu Ascultata...multumesc Anticipat. Intr-un Recipient Bine Inchis, Cu Volumu
INTR-O TABARA ,ECHIPA FETELOR A STRANS CU 24 KG MAI MULTE PLANTE MEDICINALE DECAT ECHIPA BAIETILOR,CEEA CE INSEAMNA CA FETELE AU STRANS IN TOTAL DE TREI ORI MAI
Va Rog Ajutati Ma La Punctele B, C Si D...am Neaparata Nevoie Pentru Ca Trebuie Sa Fiu Ascultata...multumesc Anticipat. Intr-un Recipient Bine Inchis, Cu Volumu
Se Dau Substantivele:baiat,teapa,muschi,sticla,piatra,umbra,bat,stanca,minciuna,racoare,branza,sfat,spate,os.Transformati-le In Adjective Dupa Modelul:inima-ini
De Aceea, Portretul De Tinerete Al Preotului Este Contradictoriu.El Ajunge Popa In Satul Natal, Care Are Oameni Cu Stare,dar Nu Ramane Acolo Decat Doi Ani Din C
Imi Spune Si Mie Cineva Puterile Lui 3
Sa-mi Traduceti Urmatoarea Intrebare Copilul Este Un Elev Silitor.