RO Study
👤
Raida1
Raida1
30-05-2018
Limba română
a fost răspuns
adjective nr singular si plural
Răspuns :
Vali1519
Vali1519
30-05-2018
O fata frumoasa.
frumoasa=adjectiv, nr singular
Doua fete frumoase.
frumoase=adjectiv, nr plural
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 65+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Rezolva Probblema Compusa : Intr-un Cimp Magnetic Omogen Cu Inductia De 0,4 T Se Afla Un Conductor Cu Lungimea De 12 Cm Dispus Perpendicular De Liniile De Cimp
Vreau Si Eu Va Rog Partile De Vorbire A Cuvintelor ardeau,ca,niste,facle,vii,in varful,de,firave,tulpini,isi Inaltau,razand,zglobii,obrazul,rosu,dintre,spini
3)109 Transcrie Enunturile,apoi Subliniaza Pron Pers. ,,liniuta De Dialog Eu Ma Duc La Scaldat!Ce Ai Mai Vrea Si Tu! Dau Coronita Varog!!!!
De Ce Dentitia Porcului Este Adaptata Atat La Hrana Vegetala, Cat Si La Cea Animala?
Alcatuiti Propoziti In Care Substantivele: Lupul, Vulpea, Iepurele, Ariciul Veveritele Sa Fie Insotite De Atribute Exprimate Prin Adjective. Va Rog Rezolvatimi
Aflati Perimetrul Unui Dreptunghi Cu Aria De 24cm2 Daca O Latura Are 4 Cm
Explicați Termenii: 1. Cultură Modernă; 2. Învățămînt Public; 3. Grn Literar Vă Rog Foarte Mult.. Îmi Trebuie Urgent!!!
Put The Verbs In Brackets In The Correct Form (Present Perfect Continuous Or Present Perfect Simple) Tom(dig) The Garden. Mary(rake) The Garden For Twenty Minut
Ce As Putea Face La Porotfoliu La Religie? Cateva Idei Va Rog
De Tradus: 1) Imi Pare Rau Ca Nu Te-am Sunat Ieri Dar Ieri Am Avut Cea Mai Aglomerata Zi. 2) -Au Primit Fonduri Anul Trecut Ca Sa Planteze Copaci Noi? -Nu ,ei N