RO Study
👤
DDBDDB
DDBDDB
29-05-2018
Chimie
a fost răspuns
Am nevoie de o reacție cu efervescentă...
Răspuns :
Denisaavram1
Denisaavram1
29-05-2018
CuCO3 + 2HCl = CuCl2 + H2O + CO2 ( reactie cu efervescenta; recunoasterea carbonatilor )
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 26+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Scrie Un Text De 50-70 De Cuvinte In Care Sa Prezinti Lucul In Care Iti Place Sa Citesti
6 Distanţa De La Fluturaş La Ciupercuţă Este Aceeaşi Cu Cel Mai Mic Număr Impar Scris Cu 3 Cifrediferite, Iar De La Fluturaş La Fetiţă Este De 3 Ori Mai Mare.Ce
Buna Tuturor..sunt La Seral Si Sunt Putin Stresata Pentru Ca La Mate Voi Da Ultima Simulare Si Sunt Praf La Ea..dar In Schimb Dau La Geogra Si Română In A Douac
Exprimarea Valorii Pasiunii Pentru Citit A Cărții “Cititorul Din Peșteră” De Rui Zink + Rezumat
Trebuie Sa Faci O Compunere In Functie De Imaginile De Aici... Imaginile Nu Sunt In Ordine.. este La Logica Compunerea.! multumesc!
Vă Rog Să Rezolvați Pentru Mine Aceste Probleme Cât Mai Repede,am Nevoie De Răspusuri Urgent Și De Rezolvare Pentru A Înțelege Mai Bine Raționamentul.Mulțumesc!
În Figura Alăturată Sunt Reprezentate Punctele Colinare A ,b,c,d Un Aceasta Ordine ,astfel Încât Ab=bc=cd Iar Lungimea Segmentului Ac Este Egală Cu 10 Cm .lung
2. Alcătuieşte Propoziții, În Care Cuvintele Următoare Să Fiepredicate:am Ajuns, Vor Afla, Aranjează, Se Plimbă, A Făcut, Voi Desena
Compune O Problema După Ex:926-(304+415)=
2. Perimetrul Unui Pătrat Cu Aria Egală Cu Un Hectar Este Egal Cu: A. 40 Dam; B. 40 Hm; C. 40 M;D. 4 Km.URGENTTTTT!!!