RO Study
👤
Ntana
Ntana
26-01-2015
Matematică
a fost răspuns
Aflați numerele necunoscut : 72 (+ - : *) a =6
Răspuns :
Ana2005nan
Ana2005nan
26-01-2015
72+a = 6
a=6-72 = -66
72-a=6
a=72-6 = 66
72:a=6
a = 72:6 = 12
72*a=6
a=6:72 = 1:12 = 0,08(3)
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 24+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Fie Triunghiul Obtuzunghic Isoscel ABC (AB Congruent Cu AC) Și Punctul P Aparține Lui BC Astfel Încât BP Congruent Cu BA Și PC Congruent Cu PA.Aflați Măsurile U
VĂ ROG AJUTAȚIMĂ ÎMI TREBUIE REZOLVAREA URGENT!!! Apăsați Pe Poză Pentru A Se Vedea Mai Bine....
Scrie Un Roman Cu Numele Denisa. Dau Coroana La Primul!!!
Subliniază Forma Corectă A Substantivelor Date.×biscuit/biscuiteerbicid/ierbiciditinerar/itinerariusalar/salariusanda/sandalăseringă/siringăservici/serviciutang
Geografie: Caracterizati Din Punct De Vedere Geografic O Tara Europeana! Repede Dau Coroana
Bunica Rezumat De Barbu-Stefanescu Delavrancea
Îmi Poate Spune Cineva Cum Să Desenez La Punctul B? Chiar Nu-mi Dau Seama De Ce Nu-mi IeseDau Coroană
VA ROG, DAU COROANA!!!Piramida Patrulateră Regulată VABCD Are VA Egal Cu AB Egal Cu 10 A)Aria Triunghiului VBC B)Măsura Unghiului Format De VB Cu Planul ABC C)D
2. Fixează, Pe Axa Timpului, Perioada Domniei Lui Mircea Cel Bătrân.sec. XIsec. XVIsec. XIIsec. XIVsec. XIIIsec. XV
4. ABCD Este Un Dreptunghi Cu AD=9 Cm Și AOB=120°. Aflați:a) ACD=...b) ADB=...c) PAAOD=...d) D(0; DC) =...e) P ABCD=...Mulțumesc Anticipat!