RO Study
👤
Mickeymouse261
Mickeymouse261
25-05-2018
Matematică
a fost răspuns
Ex șapte va rog cine știe
Răspuns :
Myelys
Myelys
25-05-2018
sper sa imi intelegi scrisul. eu asa am rezolvat.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 24+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Identificati Predicatele verbeale Din Textul Urmator Si Precizati Timpul,persoana Si Numarul Verbelor Prin Care Sunt Exprimate.
Ajutor La Tema! Va Rog!! Gasiti Diminutivele Cuvintelor: Poteca; Plug; Deal; Lucru; Ramuri; Muguri. Explicat Cum S-au Format Acestea.
Masoara Camera Ta Cu Pasul Si Roaga I Si Pe Parinti Sa Faca Acest Lucru.Ce Observi? Ati Gasit Acelasi Numar De Pasi? De Ce?
De Ce in America De Sud Se Afla O clima Calda ?
Pe Peretele Unei Clase ,lung De 10 M,sunt 3 Ferestre.distanta Dintre Ferestre Este De O Jumatate De Metru. A)estimeaza Cat Este Lungimea Unei Ferestre:4m,3m Sa
Precizeaza Felul Subiectelor Din Propozitile De Mai Josn-au Lasat Nimic In Urma Lor.ce Faci,baiete,acolo?inteleg Explicatia Tasa Fiti Atenti La Tranversarea St
Alcatuieste O Compunere De 10-15 randuri(reala Sau Imaginara)petrecuta In Timpul Unei Vacante In Egipt.
A) un Teren In Forma De Dreptunghi Are Lungimea De 280 M , Iar Latimea 5 Supra 7b Din Lungime . care Este Perimetrul Terenului ?
Demonstati ( Cine Stie Corect ) Ca Textul Imfamie De IL CAragiale E Schita !
Alcatuieste Propozitii In Care Cuvintele Frumos,usor,des Sa Fie Pe Rand Adjective Si Adverbe.