RO Study
👤
Mihneapocreata
Mihneapocreata
24-05-2018
Biologie
a fost răspuns
ce reactie are gaina la căldură
Răspuns :
Iulian11259
Iulian11259
24-05-2018
Pentru cei mai multi aceasta caldura
inabusitoare nu e deloc placuta si e greu de suportat. Nici pentru pasarile de curte sau cele de colivie nu e un moment potrivit , deoarece poate cauza "insolatie"
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 81+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Realizeaza Un Dialog De 6 Replici Cu Un Elev Si Un Profesoar. Va Rog Frumos Ajutatima Repede!!!
Alcătuiește Enunțuri In Care Sa Folosești Sensurile Diferite Ale Cuvintelor Date. Legenda Pas General A Naviga Va Rog Frumos Ajutați-mă
Ai La Dispoziție Trei Vase Cu Apa Afrate În Stări De Incalzire Diferite.Introdu O Mana În Vasul Cel Mai Rece Și Cealaltă În Vasul Cel Mai Cald;după Aproximativ
Aflati Necunoscuta 109/50 : Y = 109/1000 /-linie De Fractie
Cine Mă Poate Ajuta? =)
A)Cat La Suta Reprezinta 15 Din 60? b)Cat La Suta Reprezinta 2.8 Din 14? c)Cat La Suta Reprezinta 5supra7 Din 2?
Construiti Propoziti Cu Substantivul Idee Sa Fie La Toate Cazurile Si Toate Functiile. DAU COROANA
Am Nevoie Și De Rezolvare Nu, Direct De Rezultate, Ca Așa Puteam Sa Calculez Direct Helpppp
As Dori O Poezie Cu Fram Ursul Polar
Folosind Cuvintele :celule Cu Guleras Si Flagel,parazit,colonii,picioare Articulate,segmente,ochi Simpli ,ochi Compusi,antene,elitre,valve,cochilie,branhii,mant