👤

Mă ajuta și pe mine cineva?

Mă Ajuta Și Pe Mine Cineva class=

Răspuns :

imaginile sunt din Heidi ,fetita muntilor    decipoti face prop cu numele copiilor din poveste  eu am ales alte nume                                                                         Astazi este o zi frumoasa de vara.                                                                        -N ai vrea sa te plimb putin prin imprejurimi?                                                         Da, as fi foarte bucuroasa sa vad peisajele acestea minunate.                                    Apoi fetita cobora usor din scaunul cu rotile ca sa  culeaga floricele,cand Maria se intoarse cu un pui de pisica.                                                                     Uite ti am adus un pisoi adevarat! Si cand se veseleau ele mai bine apare Tony care zice;                                                                         Eu m am gandit sa ti fac o surpriza si ti am adus un mielut cu blana alba ca laptele.        Fetita le multumi amandurora asigurandu i ca se va juca cu ambele animalute..                                              am uitat titlul   SURPRIZA