RO Study
👤
Xxdani
Xxdani
24-05-2018
Engleza
a fost răspuns
descriere a unui stilou sub forma de ghicitoare
Răspuns :
Аноним
Аноним
24-05-2018
You use this pencil, but isn't pencil. This have a nib and to use, you have need for any ink.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 84+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Descrie Localitatea În Care Locuieşti *(Bucuresti)*,(precizează Forma De Relief, Clima, Vegetația, Obiective Turistice, Activitatea Economică).
0.5x + 12.3x + 0.2x va Rog Am Nevoie De Ajutor
Se Considera Paralelogramul ABCD Si Punctul O, Intersectia Diagonalelor Acestuia. Aratati Ca OB+OC=AB.
Un Termometru Indică În Condiţii Normale 0° Iar În Vaporii Apei Care Fierbe (la Presiune Normală) Indică 80°. Temperatura Reală (exprimată În °C) A Unei Indica
1. Alegeți Din Următoarele Enunțuri Pe Cele Care Se Pot Rezolva Cu Ajutorul Ecuațiilor Sau Sistemelor De Ecuații: A) Suma A 2 Numere Este 100. Al Doilea Este De
Salut, Profa Mea De Tehno Ne-a Cerut Sa Facem Un Rezumat Despre Un Joc, Eu Nu Joc Jocuri, Eu Stau Mult Afara Si Citesc, Joc Fotbal Sau Invat. As Vrea Sa Scriu D
Buna! As Avea Nevoie Urgent De Un Răspuns: Descrieți Singurătatea Oferind Și Soluții De A O Stopa.
Bombonica Sa Gândit La Un Număr, I-a Adăugat 74, Rezultatul Obținut I-a Mărit De 10 Ori, Iar Din Noul Rezultat A Luat De 7 Ori Câte 86 Și A Obținut 318, Număr C
Electrodul De Zinc Reprezinta. Si Borna. A Pilei.
137. Fiind Dat Un Triunghi Echilateral Şi Un Punct În Interiorul Triunghiului Să Se Arate Că Suma Distanţelor Acestui Punct La Laturi Este Constantă