RO Study
👤
Cipbbs
Cipbbs
24-05-2018
Matematică
a fost răspuns
Câte diagonale are un Decagon
Răspuns :
Аноним
Аноним
25-05-2018
Numărul diagonalelor unui poligon cu n laturi este:
[tex]\it N_d = \dfrac{n(n-3)}{2}[/tex]
Dacă n = 10, vom avea:
[tex]\it N_d = \dfrac{10(10-3)}{2} = 5\cdot7=35[/tex]
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 67+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
La EN Daca Am Scris Ca: Motivul Pentru Care Zamfirescu Crede Ca Sergiu Trebuie Ambitionate Este Ca Nu Se Afla In Forma Cea Mai Buna...-in Barem Nu Apare Asa, Da
Găsește Numărul Cuprins Între 300 Și 350 Care Împlinește Simultan Condițiile Cifra Zecilor Este De Două Ori Mai Mare Decât Cifra Unităților Suma Cifrelor Este 9
Scrie Toate Numerele De Trei Cifre Diferite Care Au Suma Cifrelor Egală Cu 7
Maria Are 32 De Bomboane Iar Elena Are 45.Maria Le Imparte In 8 Pungi.Elena Le Imparte In 5 Pungi.Cate Bomboane Sunt In Total In Pungi. VA ROGG! ESTE URGENT
Precizează Un Motiv Pentru Care Zamfir Crede Că Sergiu Trebuie Ambiționat. Zamfir Crede Că Sergiu Trebuie Ambiționat Ca Sa Se Antreneze Pentru Cursa.E Bine ?
Solutia Ecuatiei X^2-7x+12=0 Sunt X1=...si X2=.....
Arătați Ca Nr 2 (1+2+3+........+2019)+2020 Este Pătrat Perfect
Salut Am Avut Genul Dramatic La Evaluare Nationala Si Am Scris Asa Ce Punctaj O Sa Iau Genul Dramatic Este Opera Ce Apartine Reprezentari Scencice Nu Mai Stiu C
4. Rombul ABCD Are Diagonalele AC = 16 Cm Și BD = 12 Cm. Lungimea Laturii AB A Acestui Rombeste Egală Cu ...cm.
Ma Poate Ajuta Cineva?sctie Te Rog In Engleza Urmatotul Text:"Ma Numesc Ionut. Imi Place Sa Mananc Pizza Si Si Alte Lucruri.Eu Am Ochii Caprui Iar Parul Meu Est