RO Study
👤
Iulika900
Iulika900
26-01-2015
Limba română
a fost răspuns
propozitii cu ortografia VILE / VI-LE
Răspuns :
Аноним
Аноним
26-01-2015
Aceste carti vi le dau dumneavoastra .
Am vazut un lung sir cu vile somtuoase.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 31+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Puncte) 5p 1. Numerele De Forma 4xx 5 Sunt........ 5p 2. Divizorii Numărului 24 Sunt...... 5p 3. Dacă Atunci Ab A 5 4 B 5p 4. Suplementul Unghiului Cu Măsura De
Prin Clorurarea Catalitica A Toluenului Se Obtine Un Compus Care Contine 28,06% Clor. Numarul De Izomeri Ai Compusului Este?
O Cantitate De Zinc De Puritate 90% Reactioneaza Cu 300g Solutie De Acid Clorhidric De concentratie 7,3%. Cerinte: a) Scrieti Ecuatia Reactiei Chimice. b) Deter
Am Văzut Un Film De Acțiune. De Acțiune- Se Analizează Morfologic Cu Totul? Sau Sintactic? Și Este Atribut? Și Adjectiv?
Colt Alb A Parcurs În Trei Zile 71 De Kilometri. Știind Că A Doua Zi A Parcurs De Două Ori Mai Mulți Kilometri Decât In Prima Zi Şi Cu 16 Mai Puțini Decat In A
Puncte) 5p 1. Numerele De Forma 4xx 5 Sunt........ 5p 2. Divizorii Numărului 24 Sunt...... 5p 3. Dacă Atunci Ab A 5 4 B 5p 4. Suplementul Unghiului Cu Măsura De
Colt Alb A Parcurs În Trei Zile 71 De Kilometri. Știind Că A Doua Zi A Parcurs De Două Ori Mai Mulți Kilometri Decât In Prima Zi Şi Cu 16 Mai Puțini Decat In A
Am Văzut Un Film De Acțiune. De Acțiune- Se Analizează Morfologic Cu Totul? Sau Sintactic? Și Este Atribut? Și Adjectiv?
Prin Clorurarea Catalitica A Toluenului Se Obtine Un Compus Care Contine 28,06% Clor. Numarul De Izomeri Ai Compusului Este?
Gaseste Pe Baza Textului Explicatiile Potrivite Pentru: SE BUCURA DE BUCURIA TA:LUMINA DE PE CHIPUL BUNICII NU VINE DE AFARA:PLOAIA ADAUGA UN RAND DE PERDELE FE