RO Study
👤
Irudhdc
Irudhdc
23-05-2018
Biologie
a fost răspuns
Dați exemple de trei animale care ajuta plantele
Răspuns :
Аноним
Аноним
23-05-2018
lupul - curăță pământul de animale moarte și ajută să ocrotească mediul.
veverița - își ascunde alunele după un tufar trece mult timp și din alună crește un copac.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 99+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Mihai A Cumparat 2 Caiete Si A Ramas Rest 8 Lei Cati Lei Are Mihai Stind Ca Daca Ar Cumpara 5 Caiete Iar Mai Trebui 13 Lei.
Ex1 Calculati Si Apoi Complectati Spatile Punctate 17dm La Puterea A2+280cm La A 2 -1600mm La A 2=........cm La A 2 0,05hmla A 2-462m La A 2+650dm La A 2=......
Imaginează Ți Ca Ești Primarul Localității În Care Trăiești. Scrie Masurile Pe Care Le Ai Luându Ca Localitatea Ta Sa Fie Curată
Care Este Autorul Textului Ciubotelele Ogarului ? Va Rog Urgent !!!
Dintr-o Pungă Ce Conține 9kg De Făină Trebuie Să Separați Cantitatea De 2 Kg.Aveți La Dispoziție O Balanță Și O Greutatr De 250g.Cum Procedați,făcând Numai Trei
Care Este Definitia Verbului ?
Cine Imi Traduce Urmatorul Text Primeste 15 Puncte !!! Ma Poti Ajuta Sa Merg In Cea Mai Tare Tabara Din Viata Mea ? At Fi Tot Ce Mi-as Dori !Acolo Imi Voi Atin
Puteti Sa Ma Ajutati Si Pe Mine La 2 Probleme? 1) Suma A Doua Numere Este 767. Daca Impartim Numarul Mai Mare La Triplul Numaru Lui Mai Mic, Obtinem Ca
Perimetrul Unui Dreptunghi Este De 48 M.Lungimea Sa Este De 2 Ori Mai Mare Decat Latimea.Aflati Aria Dreptunghiului
Sa Se Afle Cel Mai Mare Numar Natural Care Impartit La 85 Da Catul Mai Mic Decat Restul. Va Rog Ajutati-ma!!