RO Study
👤
Anonim
Anonim
23-05-2018
Limba română
a fost răspuns
ce inseamna a-si face ganduri explica
Răspuns :
GrandCris
GrandCris
23-05-2018
a-si face ganduri inseamna
Answer Link
Arryaa
Arryaa
23-05-2018
A-si face ganduri = a se gandi
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 16+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Ajutor !! Un Romb ABCD Are AB=20 Cm Si BD=20√3cm .a. Calculati Aria Rombului .b. Prin Centrul O Al Rombului Se Construiesc Dreptele D1 Perpendicular Pe D2 Astf
Imi Rezolvati Problema Asta? :Daria A Primit De La Parinti 4 Mere Iar De La Bunici De 4 Ori Mai Multe.Ea A Impartit Cu Fratele Ei In Mod Egal Merele.Cate Mere A
Suma A Trei Numere Consecutive Este 264.Care Sunt Numerele?
Aflati Media Aritmetica A Numerelor X Si Y Stiind Ca: [tex] X^{2} +y^{2}+6x-10y+34=0[/tex]Stiu Aprox Cum Se Rezolva Dar Ma Incurc :D
Fie Triunghiul ABC,m(< A) =90" Si AD Perpendicular Pe BC,D Apartine BCa. Daca Bd=20 Cm Si Dc =5 Cm,calculati Adb.daca Bd=8 Cm Si Ad=12 Cm Calculati Dc
Cum Se Calculeaza 15% Din 60?
Am Doua Probleme De Clasa A2 A; Cate Cifre Se Folosesc Pentru Scrierea Numerelor De La 250 Pana La 300,cate Cifre Se Folosesc Din Fiecare? Si A Doua Problema:
Cine Imi Face O Caracterizare A Personajului Danut Din Opera La Medeleni Ca Nu Mai Stiu Ce Sa Scriu... :(:(
Daca Se Aseaza Cate 1 Copil Pe Un Leagan, Vor Ramane Doi Copii Pe Ultimul Leagan. Daca Se Aseaza Cate 2 Copii Pe Un Leagan Raman 4 Leagane Libere. Cati Copii Si
Va Rog,am Nevoie Urgent!