RO Study
👤
Ali306
Ali306
23-05-2018
Limba română
a fost răspuns
la ce mod este descuie
Răspuns :
Oti131
Oti131
23-05-2018
La prezent din cate stiu
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 52+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Z Realizes Desenvo Rezolvă Problemel A) Ce Înălțime Are Un Zid Construit Din 700 De Cărămizi Puse Câte 20 Pe Fiec Rând, Dacă Înălţimea Unei Cărămizi Este De 6 C
Vă Rog Cu Plan De Rezolvare(metoda Mersului Invers) Ofer 95 De Puncte +coroniță Celui Ce Rezolvă Corect Cele 2 Exerciți (prin Întrebări S-au Cu Justificări)
Trezorierii Părților De Vorbire • Precizați Cazul Fiecărui Pronume Personal Din Enunțurile Date. • Transcrieți, Din Enunțurile Date, Un Pronume Nega- Tiv, Un Ad
III. Istoria Prin Artǎ Intr-o Dimineață La Porțile Luvrului, Tablou De Édouard Debat-Ponsan Identifică Şi Numeşte Evenimentul Redat In Tablou. Comentează Cele R
7. Se Consideră Figura 7. Ştiind Că OM Este Bisectoarea Unghiului AOB, Demonstra AM = MB. 8. Se Consideră Figura 8. Ştiind Că O Şi Q Sunt Centrele Celor Două Ce
Copiază Textul. Apoi Identifică Complementele Directe Şi Cele Indirecte. Subliniază Cu O Linie Întreruptă Complementele Directe Şi Cu Linie-punct Complementele
5 Selectează, Din Secvența Următoare, Trei Pronume Diferite, Precizând Felul Fiecăruia: ,,Acum Îmi Dau Seama Că Nici Acestea Nu Puteau Face Lucrurile Pe Care Aş
De Ce Reacția Dintre HCN + NaNO3 Nu Este Posibila ?
13 Rezolvați Ecuațiile: A) 2(x+4)2- (x-1)(x + 1) = X²+ 1; 2x-1 4x-3 B) = 3x+2 5x+6
Familia De Cuvinte "delfin". Mulţumesc Anticipat!