RO Study
👤
Anonim
Anonim
22-05-2018
Engleza
a fost răspuns
EX 3 VAAAAA ROOOOOOOOOG MUUUUULT
Răspuns :
Dariaunicorn1
Dariaunicorn1
22-05-2018
doing
play
does
go
climbing
Answer Link
Hellocloudy
Hellocloudy
22-05-2018
1 Doing
2 Play
3 Does
4 Goes
5 Climbing
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 42+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Buna! Am Incercat Sa Descarc Spss Pentru Licență Și Nu Aveam Memorie Și Am Șters Câteva Fișiere De La Local Disc C Și Mi S A Șters Tot De Pe Desktop Și L Am Dus
Se Considera Na 7^n-5^n Unde N Este Numar Natural Aratari Ca N Este Divizibil Cu 5
Se Consideră Trei Puncte Distincte M, N, P Şi O Dreaptă D, Astfel Încât MN || D Şi D || NP. A) Realizează Un Desen Care Să Ilustreze Datele Problemei. B) Ce Poț
Apariția Speciei Umane A Avut Loc Pe Continentul
3. La Un Supermarket S-au Adus 240 Kg De Fructe. Repartiţia Procentuală A Tipurilor de Fructe Din Supermarket Este Reprezentată În Diagrama De Mai Jos. Determin
1 O Cauza Care Explică De Ce, După Anul 1990 Populaţia Din Mediul Urban A Migrat Spre Mediul Rural2 Un Factor Care Determină Diferența De Temperatură Medie Anua
Asemanari Si Deosebiri Intre Matilda De Roald Dahl Si Alte Carti
Fie G Centrul De Greutate Al Triunghiului ABC Şi P Mijlocul Laturii (AB). Să Se Determine A,b€R Astfel Încât Să Aibă Loc Egalitatea AAG+bBG=CP.( Sunt Vectori).
Un Elev A Citit 65 De Pagini Din Cartea Sa A Doua Zi Cu 48 De Pagini Mai Multe Restul Până La 504 Și Trei De Pagini Câte Are Cartea Le-a Cartea Le-a Citit În Do
3 3. Numărul Natural N Pentru Care Fracțiile N Şi A. 7; B. 13: C. 11: - 45 165 Sunt Echivalente Este: D. 15.Vă Rog, Ajutați-mă. Vă Dau Coroană!!!