RO Study
👤
Dim1234
Dim1234
22-05-2018
Engleza
a fost răspuns
write please 4 senteces using perfect simple.
Răspuns :
Deeaaa2K18
Deeaaa2K18
22-05-2018
I go to the seaside every your.
She likes chocolate very much.
He goes to school every morning.
She usually watches TV.
I wake up every morning at 7 am.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 62+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Aflati Cele Doua Numere Stiind Ca :-diferenta Lor Este 125,4 Iar Unul Dintre Ele Este Cu 13,2 Mai Mic Decat De 10 Ori Celalalt !
HELP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Vreau sa-mi spuneti Cate Propuziti Are Fraza Urmatoare,dar Vreau Sa mi-le Aratati:"Praslea,care sedea deoparte,vazu Piatra Cre Cazuse
Dati Doua Exemple De Epitete Din Textul Urmator : Era Un Copilas Palid Si Maruntel Si Tara Pe Pamantul Reavan Niste Ciubote Grele Ale Unui Frate Mai Mare .Ridic
Scrie Forma De Nominativ -acuzativ Plural Nearticulat A Urmatoarelor Substantive : Arbitru , Codru , Litru , Ministru
Vreau un rezumatul unei Poezii de mihai eminescu
Scrie Patratele Perfecte Pana La 100 Care Au Ultima Cifra Para
Calculati 1575:44+3⁵:26-7⁰suma A Trei Numare naturale Consecutive Este 54 .aflati numerele
Numerele Rationale Pozitive A,b Si C Sunt D.p. Cu 3,7 Si 8, Iar 8a+7b+3c-485a) Aflati Nr A,b,cb) Rezolvati Ecuatia Ax+b=c, Unde A,b,c Sunt Determinate Ma Inaint
URGEEENT!!!! 1.Gasiti Cel Mai Mic Numar Care Impartit La Nr 45 Da Restul 5.2. Aflati Deimpartitul Si Impartitorul De La Impartirea La Care Suma Acestora Este 31
Notati Partile De Vorbire Din Care Este Compusa Comparatia " Ca Un Crin Intre Maracini Este Iubita Mea ". ( Sunt Patru Parti De Vorbire ).