RO Study
👤
Cri76
Cri76
22-05-2018
Matematică
a fost răspuns
efectuează: 1267hm+849hm=?hm
Răspuns :
Roxana19801
Roxana19801
22-05-2018
2116 hm...ai aceasi unitate de masura si nu ai nevoie de transformare
Answer Link
Luciannik7
Luciannik7
22-05-2018
1267hm+849hm=2116hm cred ca este bun
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 36+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
3. Din Câtul 72 Şi 8 Scade Întreitul Lui 3.
Care Este Atitudinea Naratorului Din Povestirea Cadru Fata De Comisul Ionita? Justifica Ti Opini Printr Un Exemplu Din Text
10 Transcrie Enunțurile În Care Cuvântul Subliniat Este Subiect. • A Vorbit Cu Noi. •Noi Am Plecat La Școală Am Cumpărat Cărți Noi. • Broasca A Sărit În Lac. În
Elaborați, În Aproximativ Două Pagini, Un Eseu Despre Politica Externă României În A doua Jumătate A Secolului Al XX-lea, Având În Vedere: ⚫ Precizarea A Două O
Povestire La Textul “Tezeu Și Minotaurul” De Florin Bican
Scrieti Un Text Descriptiv Nou Literal Despre O Barza 6-7 Randuri
8 De Apă, Raze Calde, Ciripit Vesel, Parfum Ae Violete. Selectaţi Din Text Cuvintele Şi Îmbinările De Cuvinte Care Se Referă La Cele Două Anotimpuri. Iarnă Moş
III. SINTEZA / APLICAREA CUNOȘTINȚELOR "Nicicând Altădată N-a Fost Imperiul Roman Într-o Stare Mai Înfloritoare. În Adevăr, În Afară De Războaiele Civile, În Ca
1. Audiați Piesa Muzicală „Verde Crud" (versuri De George Bacovia) În interpretarea Artistului Tudor Gheorghe. 2. Care Sunt Cuvintele-cheie Din Textul Acestui C
Mama Are 38 De Ani Iar Cei Trei Copii 13,13,respectiv 5 Ani. Peste Cati Ani Varsta Mamei Va Fi Egala Cu Suma Varstelor Coipiilor?