RO Study
👤
Luciannik7
Luciannik7
21-05-2018
Limba română
a fost răspuns
invitație la petrecerea mea onomastica
Răspuns :
RockChan666Pruncifer
RockChan666Pruncifer
21-05-2018
Draga Roxana!(sau orice alt nume)
Te invit la ziua mea de nastere care va avea loc pe data de........(pe cat esti nascut) la mine acasa(sau unde vrei sa iti tii ziua) la ora 18:00(sau orice alta ora).
Sper sa ajungi!
Cu drag,.....(numele tau)
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 14+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
84 :2 = 75 :3= 94 :5 = 39 :4 = 26 :2 = 45 :9 = 72 :2 = 96 :4 = 36 :9 = ceva Gen 84 :2 = 4 8 _____ = 4
. Dintre Funcțiile Surjective F :{ 1,2,3,...,10}⇒{ 1,2,3,...,10} Se Alege Una La Întâmplare. Care este Probabilitatea Ca Funcția Aleasă Să Fie Injectivă?
Adjectivele: Ferice, Propice, Crem, Maro Sunt Adjectinvee Invariable?
Un Subiect Pt O Compunere La Piata
2O PUNCTE +CORONITA~! O Cantitate De 25 Decalitri Se Toarna In Bidoane De Cate 5 L Fiecare Iar O Alta Cantitate De 27 Dal In Bidoane De Cate 3 L Fiecare. Cate
Imi Spui Definitia Predicatului Si A Complementului Si A Verbului Si Atributului? Te Roog
SUMA A DOI TERMENI ESTE 4.342 . DIN PRIMULTERMEN SE SCADE 1.101 , IAR LA AL DOILEA TERMEN SE ADUNA 1.101 . CARE VA FI SUMA ? POTI DA RASPUNSUL FARA A EFECTUA
Ajutatima Cu O Felicitare Adresata Colegilor Mai Mici Cu Ocazia Zilea De 1 Iunie
Completeza Tabelu Dat , Grupand Numeralele Care Exprima Numarul Si Ordinea Obiectelor: Opt,zece, Al Doilea, Douazeci,al Cincilea,intai,cinci,a Zecea,trei Sute,a
Un Biciclist A Parcurs Un Drum In Trei Zele.in Prima Zi A Parcurs 1 Supra 3 Din Drum, A Doua Zi 2 Supra 5 Din Rest,iar A Treai Zi Restul De 2,4 Km.Determinati L