RO Study
👤
Lari206
Lari206
21-05-2018
Limba română
a fost răspuns
vă rog ma ajutati ex 1 și 2 dau coroana
Răspuns :
Ortodamar
Ortodamar
21-05-2018
1]duhul din lampa are 3 coarne.
primul/prima/a doua/al doilea a plecat/a mancat ciocolata.
2] patru=numeral cardinal
primul,al doilea,al treilea,al patrulea=numeral ordinal
coronita? =))
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 59+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Fie A Si B Doua Numere Intregi. Daca Unul Dintre Numerele 3a+11b Sau 6a-2b Se Divide Cu 9, Aratati Ca Produsul Celor Doua Numere Se Divide Cu 162.
Aflati Valoare Rapoartelor Numerelor 24 Cu 1 Pe 2 Si 7 Pe 10
Vreau Si Eu Un Dialog Intre Un Vanzator Si Un Cumparator Cerandu-i Alimente in Limba Franceza Si Daca Sunte-ti Draguti Sa-mi Da-ti Si In Romana :*
Construeste O Frazaalc Din 2 Propo.in Care Sa Existe O Propo.subordonata Predicativa Introdusa Prein Pronumele Relativ Ce.
Construeste O Frazaalc Din 2 Propo.in Care Sa Existe O Propo.subordonata Predicativa Introdusa Prein Pronumele Relativ Ce.
Prin Ce Impresioneaza Drumul Din Padure? (Amintiri Dintr-o Calatorie De Calistrat Hogas) Raspuns Urgent!
1) dintro Sera Sau Cules 7.892 De Flori. Garoafe Si Lalele Sunt 4.952,iar Garoafe Si Frazii 4.950. Cate Flori De Fiecare Fel Sau Cules?2) la O Fabrica De Pa
Aratati Ca Numarul [tex] 6^{3n+2}+ 6^{3n+1}+1 [/tex] Este Divizibil Cu 43. Va Rog De Clasa A VI-a!
Stiu Ca Am Mai Pus Intrebarea Asta Odata Acum Putin Timp Dar Nu Am Primit Nici Un Raspuns Satisfacator.Tringhiul ABC Este Isoscel De Baza [BC],iar BD Si CE Sunt
Scrieti Toate Fractiile Care Au; A. Numarul 7 Si Numitorul Mai Mare Decat 5 Si Mai Mic Decat 10.