RO Study
👤
Puiu61profilnou
Puiu61profilnou
21-05-2018
Engleza
a fost răspuns
Mă ajutați ex 4 .DAU COROANĂ
Răspuns :
Arianacasandra
Arianacasandra
21-05-2018
What does Claudia wear to parties?
Where do you usually play basketball?
How often do you go to the cinema?
Who do you go to football matches with?
How many children do the Smith family have?
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 65+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Imi Spuneti Si Mie Va Rog Conjugarea Vb A Crea La Indicativ Timp Simplu Si Vb A Agrea La Indicativ Timpul Simplu
Explica Rolul Cratimei In Structura : Pe-nchipuitul Arcprecizeaza Tipul Rimei Si Al Ritmului Prezentate In Strofa Intai E Noaptea Caldă. Stelele UşoareClipesc D
Un Triunghi Echilateral Are Latura De Lungime 5 Radical Din 3. Determinati Lungimea Inaltimii Triunghiuluii.Va Rog Rezolvarea Completa.Multumesc!
Daca Raportul A Doua Numere Este 7 Si Diferenta Lor 42,afla Numerele. 510 Puncte! Fast
Sinonime Pentru Verbele: A Se Juca Si A se Gandi
Ce Volum Ocupa La 117 *C Si 4 Atm Amestecul De Azot Si Hidrogen Necesar Obtinerii A 68 Kg NH3?CE VOLUM OCUPA NH3 IN ACELEASI CONDITII?
Perimetrul Unei Camere Dreptunghiulare Esre Egal Cu 15,2 M.Stiind Ca Latimea Este 0,9 Din Lungime,aflati Lungimea Camerei.
Imi Poate Zice Si Mie Cineva Despre Ce E Vorba In "Povestea Teiului" De Mihai Eminescu? O Scurta Povestire Ar Fi Perfecta.
A) Media aritmedica A Patru Numere Este 170. Aflti Numerele Stiind Ca Al Patrulea Numar Este 80.b) Stiind Ca 2ab\a+b=144 Sa Se Afle Media Arimetica A Numerelor
In Trapezul ABCD,AC Intersectat Cu BD-punctulO,iar BD-28 Cm.Dacă CO/OA-3/4,atunci OB-?