RO Study
š¤
Dianamaxim
Dianamaxim
21-05-2018
Religie
a fost rÄspuns
Va rog.dau si coroana
RÄspuns :
FireSquid
FireSquid
21-05-2018
bunÄtate,smerenie,blandete,dragoste,rabdare,iertare,desavĆ¢rsire
Answer Link
VEDEČI TOATE RÄSPUNSURILE ( 54+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Suma A Doua Numere Reale Este 97.Impartind Pe Unul Din Ele La Celalalt,obtinem Citul Si Restul Fiecare Egal Cu 6.sa Se Afle Numerele. va Rog Mult>
Heii,peste Cateva Zile Verisoara Mea Are Nunta,si Eu Sunt Domnisoara De Onoare,am Vorbit Cu Mama Ei,matusa Mea,si Am Vrut Sa Ii Facem O Surpriza.Nunta Este In G
Analizati Partile De Vorbire Prin Care Se Exprima Primele Doua Complemente Din Textul De La Ex 4:COMPLEMENTELE SUNT:acum;putin.
Ma Ajuti Sa Fac Un Test Pentru Copii De Clasa A 3-a?
F(x)=[tex] \frac{2x-1}{5} [/tex]Aduceti La Cea Mai Simpla Forma Expresia:E(x)=[tex] \frac{5|f(x)|^2-5f(x)}{x^2-4x+3} [/tex]
ArÄtati Ca NumÄrul A(n)= N La A 4a+ 2n La A3a- N La A2a- 2n Se Divide Cu 8 Oricare Ar Fi NumÄrul Natural N.
Alcatuiti Propozitii In Care Verbele Afi A Avea A Lua Sa Fie Predicate.faceti Schema Lineara La Fiecare Propozitie ,mai Bine Nu
Sa Se Afle R Nat X Si Y Astfel Incat a)3x+2y=41 Si X+y=18 b)4x-3y=54 Si X-y=12 c)x+y=16 Si X>12
Ćntr-o DioramÄ Sunt 60 De Exponate: PÄsÄri, Mamifere Či Insecte. NumÄrul De PÄsÄri ReprezintÄ30% Din NumÄrul De Exponate, Iar NumÄrul De Mamifere Este Egal Cu N
Spuneti-mi Si Mie Mie Regulile Semnelor La Adunare Si Scaderea(numere Intregi)!!