RO Study
👤
Andreeatararache
Andreeatararache
21-05-2018
Matematică
a fost răspuns
Ajutor repededau coroana
Răspuns :
AndyQn
AndyQn
21-05-2018
am scris pe foaie ordinea
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 28+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Un Cilindru Regular Drept Are Dimensiunile Direct Prortionale Cu 5 Si 7 Si Aria Laterala Este Egala Cu 140 Pi Dm2 . Aflati Dimensiunile. Aflati Aria Totala . S
Cum Reuseste Lica Sa Si -l Subordoneze Pe Ghita Nuvela Moara Cu Noroc
Intru În Parc Sunt Șapte Bănci Roșii Și De Opt Ori Mai Multe Bănci Albastre Câte Bănci Sunt În Total Ajutați Mă Vă Rog Pentru Că Nu Știu Dau Coroana Plus 10 Pun
Determinați X Aparține Intervalului (0, Pi/2) Pentru Care Cos X Sin (pi/2-x) -sinx Cos(pi/2-x) =1/2.
Sa Se Determine 5 Numere Consecutive, Știind Ca Media Aritmetica Dintre Primul Și Al Patrulea Este 20
Diferenta A Două Numere Intregi Este 40 .Află Cele Doua Numere Stiind Ca Umpartitul Numrul Mai Mare La Cel Mai Mic Se Obtine Catul 4 Si Restul 1 Dau Coroana
Va Roog Frumos!! Reactiile Sulfului Cu Apa, Sulful Cu Valentele 2,4,6! Va Rog Din Toata Inima! Va Dau Coroniță! Imi Trebuie Repede!!
Va Rog Cat Mai Repede !
Amicul Tău Sau Amica Ta Te Invită La O Plimbare Cu Trotinetele.a Ta Este Defectă.iti Împrumută O Trotinetă Întrucât Are Două, Scrie Un Bilet Adresat Acestuia Sa
Alegeți Varianta Care Conține Numai:Al Acizi Monoprotici:a) H2SO4, NH3, CO32- , HCIb) HI, HF, HCN, HCO3;C) HNO3, HI, CI, CO32-,B) Baze Monoprotice:a) KOH, F, NH