RO Study
👤
Constelatie27
Constelatie27
21-05-2018
Engleza
a fost răspuns
Ajutați-mă, vă rog! Dau coroană!
Răspuns :
DelisaAlisa
DelisaAlisa
21-05-2018
Pentru a rezolva acest exercitiu, trebuia sa faci poza mai de sus, ca se vada si frazele de deasupra acestui exercitiu. Mai pune iar o intrebare cu poza facuta mai bine, pentru a putea raspunde
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 94+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Notele Cântecului Vine Badea Pe Carare
5. Fie A,B,C MD Coliniare, Astfel ÎncâtDE(BC) Si CE(AB),Daca BD = 3x Cm, AC = 2x+3 Cm, AD = 4x+5 CueAi AB = 33 Cm, Atunci!3(a) Arăteti Ca X=46) Calculati Lungin
Acest Test Va Roggg Este Urgent
Va Rog Am Nevoie De Acest Exercitiu CorectL-am Facut Cu Chatgbt Dar Vreau Sa Verific Daca Este Bine Facut Va Rog Frumos Am NevoieRezultatele De La ChatGBT:cos(a
14. Calculați: A) Câți Ani Sunt În: 2 3 2 Dintr-un Secol; Dintr-un Mileniu; Dintr-un Deceniu; 10 5 10 B) Câte Zile Sunt În: 3 4 2 2 Dintr-o Săptămână; Din 60 Zi
11. Desenati Un Triunghi ABC. Fie M Simetricul Punctului A Fata De Mijlocul Laturii AC Si N Simetricul Punctului B Fata De Mijlocul Laturii [AB]. Demonstrati Ca
Află Câte Alune Are Fiecare Veveriță Și Spune Care Dintre Ele Adunat Mai Multe. Repede
Rezumat Cartii "Aventura Gemenilor Andrei Si Lucia Dincolo De Poiana Vie" De Zanziana Popescu. Va Rog Repedeee,
5. Completează Cu Numerele Potrivite:1 Km ==hm=dam=m =dm=cm =mm2 Dm=☐ Dammdm=cm=mm3 Damm =dm=cm =mm4 M = Dm=cm =mm5 Dm=cm=mm6 Cm=mm
25. Privește Figura Alăturată. Muchia AB Are 10 Cm, Iar Muchia BC Are 5cma) Află Perimetrul Bazei (ABCD) Paralelipipedului.b) Află Lungimea Muchiei BF, Ştiind C