RO Study
👤
Lola103
Lola103
20-05-2018
Istorie
a fost răspuns
propozitie cu sclavi
Răspuns :
Ionboss1
Ionboss1
20-05-2018
Unii oameni sunt sclavi unor oameni de nimic
Answer Link
Loorrusu
Loorrusu
20-05-2018
În trecut se foloseau sclavi pentru a sluji regii.
Sper ca te-am ajutat!!!!!!!!!!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 61+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Pentru A Invinge Forta Rezistenta A Masinii R=32kN, Un Om Foloseste O Ranga De 2 M . Unde Trebuie Sa Fie Situat Punctul De Sprijin , Stiind Ca Omul Actioneaza C
Ce Este Polizarea,pilirea,indoierea,gaurirea?
Intr-un Cilindru De 10 Litri Se Introduc Prin Comprimare 350 Litri Oxigen ( Conditii Normale ) . Care Este Presiunea Din Interiorul Cilindrului La 20 De Grade C
Ce Este Polizarea,pilirea,indoierea,gaurirea?
Intr-un Cilindru De 10 Litri Se Introduc Prin Comprimare 350 Litri Oxigen ( Conditii Normale ) . Care Este Presiunea Din Interiorul Cilindrului La 20 De Grade C
Am Nevoie De Ajutor La O Problema La Informatica De Clasa A 11-a,sau Poate Si A 10-a Pentru Cei De La Intensiv.M-am Chinuit La Ea,dar Nu Am Reusit In Niciun Chi
Am Nevoie Urgent de Un Text De Jumate De Pagina In Care Sa Argumentez Activitatile Afara Si Cele Din Casa Adica De Ce Sunt Activitile Afra Sunt Bune Sau Invers
Buna!! Vreau Si Eu Sensul Cuvantului Targusor...
Un Dreptunghi Cu Lungimea De 90 Cm Si Latimea Egala Cu 2pe 3 Din Lungime Are Aria Egala Cu .... Cm
Serban Numara Timbrele Din Clasorul Sau,care Sunt De Trei Feluri.romanesti Englezesti Frantuzesti. Stiind Ca 71 Nu Sunt Frantuzesti, 62 Nu Sunt Romanesti,iar 75